Jutro, 26. jun - Koliko parking mesta nedostaje Beogradu i kako stati na put prevarama turističkih agencija? Gost "Jutra" je i prvi potpredsednik Vlade, Ivica Dačić

Koliko garaža i parking mesta nedostaje Beogradu, da li su kazne za nedozvoljeno parkiranje adekvatne, pitamo Andriju Čupkovića direktora Parking servisa. Koje pritužbe najčešće stižu zaštitniku građana, koje su njegove nadležnosti, koliko je predmeta do sada rešeno i šta je sa inicijativom "učinimo nasilje vidljivim" samo su neka od pitanja za Zorana Pašalića, ombudsmana sa kojima prelistavamo dnevne novine. Da li je konačno došlo vreme da se pitanje Kosova reši. Šta nam traže, čemu se nadamo, a šta realno možemo da dobijemo samo su neka od pitanja za prvog potpredsednika vlade Ivicu Dačića.
25.06.2018. - 19:43h

Kako stati na put prevarama turističkih agencija, kada imaju pravo da otkažu putovanje i do kada moraju da obeštete turiste.

Koliko su pouzdani recepti sa interneta za negu kože? Da li znamo ko nas savetuje i šta kupujemo?

Tri meseca posle porođaja vratila se u top formi na muzičku scenu. Kako je ostala bez novog spota koji je snimila pitamo Miu Borisavljević. Ona peva kod nas.

Otkrivamo i kako se budi naša poznata glumica Anđelka Prpić. 

Uoči koncerta u Beogradu mladi kantautor Luka Blek peva uživo u "Jutru".