Jutro, 18. jun - Da li je Svetsko prvenstvo u Srbiji skrenulo pažnju sa politike?

Kakvu je pustoš ostavila poslednja oluja koja je prošla Srbijom, kolika je šteta, koja su područja najviše pogođena pitamo načelnika Sektora za vanredne situacije Predraga Marića.
17.06.2018. - 21:48h
Foto: Aleksandar Krstović
Foto: Aleksandar Krstović

Srbija je u transu. Fudbal je sve bacio u drugi plan. Da li je prva pobeda naše reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Rusiji najava još boljih rezultata ili samo razlog da na jedan dan zaboravimo politiku pitamo novinare Gordanu Sušu i Ratka Dmitrovića sa kojima prelistavamo dnevnu štampu.

Može li dinar odoleti svim iskušenjima, šta jača a šta slabi našu valutu, kome ne odgovara stabilan kurs, ima li rešenja za dužnike u švajcarcima, samo su neka od pitanja za Jorgovanku Tabaković, reizabranu guvernerku Narodne banke Srbije.

U Srbiji je samo 10 odsto površine pod usevima osigurano. Zašto poljoprivrednici u našoj zemlji ne veruju osiguravajućim kućama, a očekuju odštetu od države pitamo agroekonomistu Milana Prostrana, Miodraga Mladenovića iz Dunav osiguranja i Nemanju Beljanskog iz Đenerali osiguranja. 

Osnovci iz Srbije osvojili nagradu za inovaciju na Evropskom takmičenju u robotici u Parizu. Konstantin i Aleksa su naši gosti.

Sve je spremno za Arsenal fest u Kragujevcu. Da li smo kao u pesmi "zaboravili rokenrol i otišli u šopong mol" pitamo Koju, frontmena benda "Disciplina kičme".

Posle tri godine pauze ponovo na sceni. Slavica Ćukteraš u našem programu predstavlja novi spot "Da bih s tobom ostala".

Pitanje za anketu u rubrici "Ko je u pravu":