Emisija

Njegovo vreme tek dolazi: Dušan Lajović je gost Prve TV!

Njegovo vreme tek dolazi. Najveća zvezda ovogodišnjeg teniskog turnira u Monte Karlu, igrač koji je u polufinalu napravio čudo, Dušan Lajović naš je gost.

25.04.2019. - 08:02h
Dušan Lajović
Dušan Lajovićfoto: Tanjug/AP/Claude Paris

PREVARA?

Zbog dugovanja investitora prema izvođaču radova vlasnici 78 stanova u Žarkovu mogli bi da ostanu bez krova nad glavom. Šta se sve desilo od 2008. godine kada su kupili nekretnine u izgradnji, zašto zgrada nije završena i ko sada pokušava da im oduzme stanove otkriće nam vlasnici.

OBESPRAVLJENI

Centralna izborna komisija Kosova nije potvrdila kandidate Srpske liste za gradonačelnike četiri opštine na severu Kosova. Koje su posledice ove odluke, da li se Srbima na Kosovu ukidaju sva politička prava i da li je ovo još jedna prepreka nastavku dijaloga Beograda i Prištine? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Ljubinkom Milinčić i Markom Subotićem.

SINGIDUNUM

Beogradska gondola podelila vlast i opoziciju. Odluku Upravnog suda o privremenoj zabrani gradnje i jedni i drugi različito tumače. Da li su obustavljeni radovi na izgradnji gondole ili samo arheološka istraživanja?

LIČNI OBRAČUN

Igranka oko Beogradskog festivala igre ne prestaje. Izmedju direktorke Aje Jung i ministra Vladana Vukosavljevića pljušte optužbe. Kako se finansira ovaj festival, koliko se novca izdvaja iz republičke, pokrajinske i gradske kase? Ima li privilegovanih na konkursima ministarstva kulture?

24. TENISER SVETA

Njegovo vreme tek dolazi. Najveća zvezda ovogodišnjeg teniskog turnira u Monte Karlu, igrač koji je u polufinalu napravio čudo, Dušan Lajović naš je gost.

RASPRODATO

Predstava "Slavna Flonerns" večeras u Ateljeu 212. Junaci ove priče su i naši gosti glumci Gorica Popović, Tamara Dragićević i Ivan Mihailović.