Zorana Mihajlović, Katarina Radivojević i još sjajnih gostiju u "Letnjih 150 minuta" - utorak, 12. jul

U „Letnjih 150 minuta“ u utorak istražujemo kakvo je srpsko selo danas? Zašto se su se od zdravog mesta za život i odrastanje, pretvorila u mesta najstrašnijih zločina. Koliko je Marijin zakon pomogao reći će nam inicijator ovog zakona otac male Marije Jovanović. Pitamo se i šta se jede po visokim temperaturama u gradu, a šta ako ste na planini? Da li meštani Zlatibora imaju predlog za laganu hranu za vrele letnje dane istražuje naš reporter Vladimir Đorđević. ​

.

Da li ona leto provodi u gradu, na planini ili na moru rećiće nam gošća 150 minuta ministarka Zorana Mihajlović. Sa njom ćemo razgovarati i o ravnopravnosti polova, ali i o novoj Vladi. Za koga će u njoj biti mesta, a za koga ne... Ekskluzivno posle višemesečnog boravka u SAD u goste dolazi glumica Katarina Radivojević. Otkriće nam koji je povod njenog boravka u rodnom gradu.

U goste nam dolazi i juniorska šampionka Evrope u plivanju mlada Anja Crvera. Reći će nam kako se oseća kada pohvale dobije lično od Novaka Đokovića.
O tome kako je igrati pred publikom koja nikada nije bila u pozorištu sa voditeljkom Nevenom Madžarević priča glumac Vlasta Velisavljević.