Od ponedeljka, 21. do petka, 25. maja na Prvoj televiziji: Poznate ličnosti poklanjaju u „150 minuta“ maturantima svoju garderobu!

Ekipa emisije „150 minuta“ pripremila je za maturatne posebno i nesvakidašnje iznenađenje. Od ponedeljka, 21. maja pa tokom cele nedelje, segment emisije od 15 časova biće posvećen velikim i malim maturantima u okviru kojeg će se voditelji sa brojnim poznatim ličnostima potruditi da reše večiti problem - šta obući u ovoj posebnoj večeri koja se pamti do kraja života. Jednake brige imaju i dečaci i devojčice, a naročito roditelji koje najčešće ne mogu da ispune sve prohteve svoje dece. Zato će se poznate ličnosti svakog dana u 150 minuta potruditi da onima koji budu bili srećne ruke, bar malo olakšaju ove slatke muke i darovati im deo svoje garderobe – cipelice, tašne, leptir mašne, odela, sakoe...
18.05.2018. - 12:25h

U ovoj zanimljivoj akciji emisije učestvovaće Anđelka Prpić, Lena Kovačević, Ivana Selakov, Danijela Dimitrovska, Bojana Stefanović, Jana Milić Ilić, Zoran Kesić, Stefan i Danijela Buzurović kao i mnoga lica Prve televizije.

„Svi smo prošli euforiju zvanu matursko veče i znamo koliko su u moru završnih školskih obaveza svaki savet i pomoć dobro došli. Tako smo i odlučili da našim maturantima pomognemo u saradnju sa poznatima koji su sa oduševljenjem prihvatili ovu ideju i odazvali se. Oni će u svom garderberu odabrati nešto najprikladnije za ovo posebno veče i pokloniti najbržim gledaocima. Naši dobitnici imaće nešto što će ih učiniti ne samo drugačijim već i lepu uspomenu od glumaca, voditelja, pevača. Trudimo se da kroz našu emisiju svaku temu ispratimo detaljno i informativno ali isto tako da iskoristimo ovaj naš divni posao kroz realizaciju konkretnih, zanimljivih i plemenitih akcija“, kaže urednica 150 minuta Jovana Vukojević.

Ono što je sigurno, omladinci će se osećati posebno i drugačije jer će poneti deo garderobe svojih omiljenih ličnosti, da li će to biti Anđelkina haljina, Kesićev sako, saznaćemo u nedelji pred nama. Sve što bi dečaci i devojčice ili pak njihovi roditelji trebalo da urade, jeste da gledaju 150 minuta i putem društvenih mreža napišu šta bi od punuđenog voleli da dobiju. Od naših poznatih koji učestvuju u ovoj akciji čućemo dogodovštine s mature, a videćemo i kako su oni izgledali za svoje matrusko veče.