Novogodišnjih 150 minuta

Čemu smo se smejali u 2016. godini, ko su bili naši heroji, kako će Srbija dočekati Novu godinu, kome Deda Mraz neće doneti poklon i zašto, ko je dobio nagradu za najrazgolićenijeg srpskog glumca, ko je bolji kuvar, glumica ili poznat master šef, ko će pobetiti Anđa ili Bred I još mnoge zanimljivosti gledaoci će saznati u “Novogodišnjih 150 minuta”. U studiju 150 minuta biće veselo, za dobru atmosferu će se pobrinuti sjajni I razdragani gosti, glumci, sportisti, muzičari ali biće i određena doza ozbiljnosti kada se bude govorilo o retrospektivi važnih stvari koje su dogodile i o tome šta možemo da očekujemo u narednoj godini.O ovom temama čućemo nešto više od poznatih istoričara Predraga Markovića I Čedomira Antića.

.

 

Voditeljka Maja Nikolić ugostiće I mnoge doajene narodne muzike među kojima je I Merima Njegomir. Čućemo I bend Dejana Petrovića koji će izvoditi pesmu Lenija Kravica, glumica Bojana Stefanović otkriće svoj recept za novogodišnji tart, teniski trener Bogdan Obradović sviraće gitaru I pevati sa Majom pesmu Bijelog dugmeta, a Stevan Anđelković će izvesti najtraženije kafanske pesme.

Podjednako veselo kao u studiju bilo je I u bekstejdžu odakle su gosti pratili snimanje emisije, a s obzirom na to da se svi poznaju I druže privatno, napravili su odličnu prazničnu atmosferu, pravili selfije, pevali, igrali, šalili se…

Podsetićemo se I najzanimljivih skečeva iz serije “Andrija I Anđelka”, videćemo kako će u studiju Anđelka Pripić razgovarati sa Deda Mrazom na slovenačkom jeziku…Gosti Maje Nikolić su: Viktor Savić, Merima Njegomir, Jelisaveta Orašanin, Brankica Sebastijanović, Bogdan Obradović, Anđelka Prpić, Aleksandar Radojičić, Bojana Stefanović, Mašan Lekić i mnogi drugi. Uz orkestar Dejana Petrovića, Stevana Anđelkovića i Ođilu zapevaće i gosti! Raspevano i neočekivano biće u subotu, 31.decembra od 15 sati u “Novogodišnjih 150 minuta”!