Nikolić: Ponoš ponižavao časne srpske oficire

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Milica Nikolić oštro je odgovorila Zdravku Ponošu, pišu "Novosti".

Izvor: Novosti
Podeli
Foto: EPA-EFE/MARKO DJOKOVIC
Foto: EPA-EFE/MARKO DJOKOVIC

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Kada god ne sme da pisne protiv interesa onih čiji je sluga ceo život bio, Ponoš se svom snagom ostrvi na naš srpski narod i na predsednika Vučića, čiju ubedljivu pobedu na prethodnim izborima ova bitanga nikada nije mogla da preboli. I zbog sujete i zbog onih za koje služi, a za čiji interes je hteo ponovo da razara Srbiju.

"Smeta njemu, kako kaže, "turiranje vojnih vozila u Raškoj", smeta mu jer mu je ušima jedino mio zvuk kada se tenkovi tope. Pa mu danas cvrči u ušima zbog snažne vojske koja, zahvaljujući Vučiću, ima snagu da zaštiti svoj narod. I opet NATO bitanga govori o nekakvom navodnom ponižavanju vojske i "ugledu generalskog kora", misleći da svi mi imamo apsolutnu amneziju i da zaboravljamo kako je na najbedniji način ponižavao i smenjivao časne srpske oficire. I pošto sada gleda gde se sve nalazi sadašnji načelnik Generalštaba, dobro je da vidi pa možda i nauči da je načelniku Generalštaba mesto među svojom vojskom i svojim narodom, a ne u stranim ambasadama i na NATO kursevima na kojima su njega obučavali kako se Srbija uništava.

"O Vučićevoj empatiji posle tragičnih događaja govori ljudska i moralna olupina koja je u danu žalosti sa ostalim lešinarima iz bivšeg režima pozivala na protest i na najbrutalniji način zloupotrebila mrtvu decu. I to, kako sam kaže, sa "organizatorima protesta iz proevropskih stranki", koji su kao jedan od zahteva istakli i uvođenje sankcija Rusiji. A baš ova licemerna bitanga je, između ostalih brutalnih laži, govorila kako će navodno Vučić da uvede sankcije.

"Nema dana a da ne zakmeči pucajući od stresa sto je Srbija danas ekonomski snažna, nezavisna zemlja, koja samostalno donosi svoje odluke i koja čuva svoj narod. I pored svih bljuvotina, NATO bitanga je dotakla najdublje moguće dno kada mu je iz poganih usta izašlo pominjanje dece i njihovo poređenje sa onim što samo u njegovoj bolesnoj glavi može da bude izmišljeno. Na kraju, kada kaže da se "Vučić zatvara u vučiju jazbinu", trebalo bi da zna da se Vuk ne okreće kada pas laje!",

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 116 idi na stranu