Bajden je kriv? VIDEO

Bivši američki predsednik Donald Tramp pokrenuo je seriju napada na predsednika Džoa Bajdena, oštro osuđujući njegovo obraćanje o stanju nacije.

Izvor: index.hr
Podeli
 EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS
EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

Dok se sala Predstavničkog doma polako praznila, Trampov tim je tvitovao unapred snimljeni video njegovog odgovora o stanju nacije.

Tramp je optužio Bajdena da je doveo svet na ivicu Trećeg svetskog rata, zbog svog vođenja rusko-ukrajinskog rata, i da je Bajden najkorumpiraniji predsednik u američkoj istoriji.

U dvominutnom snimku, Tramp je opisao SAD kao zemlju pod opsadom imigranata na njenoj južnoj granici, narušenu političkom korupcijom Bajdenove administracije i pogođenu inflacijom. Optužio je Bajdena i radikalne demokrate za neuspeh u imigraciji i kriminalu i osudio predsednikovo rešavanje transrodnih pitanja.

Tramp: Bajden je najkorumpiraniji američki predsednik

"Njegova administracija vodi rat protiv slobode govora. Pokušavaju da indoktriniraju i osakate našu decu. On nas vodi na ivicu Trećeg svetskog rata. A povrh svega, on je najkorumpiraniji predsednik u američkoj istoriji", rekao je Tramp.

Takođe je rekao da su milioni imigranata bez dokumenata prešli južnu granicu Amerike i da narko karteli sada zarađuju milijarde dolara od krijumčarenja otrova da bi ubijali ljude i decu.

"Divlje ubice, silovatelji i nasilni kriminalci puštaju se iz zatvora kako bi nastavili svoj zločin", rekao je Tramp. Takođe je okrivio Bajdena za visoku inflaciju i optužio ga da je protiv njega naoružao Ministarstvo pravde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 633 idi na stranu