Izgoreo vozač u automobilu: Izgubio kontrolu i udario u banderu FOTO/VIDEO

Jedna osoba je poginula u stravičnom udesu koji se sinoć oko 22.30 sati dogodio na Bulevaru oslobođenja, u blizini Trošarine u Beogradu.

Izvor: B92
Podeli
Depositphotos zx6r92
Depositphotos zx6r92

Užasne scene na Bulevaru oslobođenja kod osnovne škole Filip Filipović. Vozač izgoreo u automobilu nakon stravičnog udara u banderu pri velikoj brzini. Konstatovana je smrt na licu mesta.

Prema prvim informacijama, do nesreće je došlo kada je vozač, iz još neutvrđenih razloga, izgubio kontrolu nad automobilom i udario u banderu. Iako su vatrogasci pokušali da pomognu vozaču, on je od zadobijenih povreda preminuo.

Delovi bandere su rasuti po putu, a policija pokušava da utvrdi identitet nastradalog.

"Ljudi sa stanice su pokušali da mu pomognu, ali nisu uspeli. Vozači su se zaustavljali i vadili aparate za gašenje, ali nije bilo pomoći. Videli su vozača kako pokušava da izađe iz auta, ali je eksplozija bila toliko jaka da je auto izgoreo u nekoliko sekundi", ispričali su očevici.

Odmah nakon sudara, vozilo se zapalilo, a vozač je preminuo na licu mesta.

Teška noć za hitnu

Sinoć je kod Gazele nožem teže povređen mladić, a mlađa žena je nakon skoka s mosta takođe zadobila teže povrede, rečeno je za Tanjug u službi Hitne pomoći.

Oko 21:11 časova, između Gazele i Starog železničkog mosta uboden je nožem muškarac (18) i sa teškim povredama je prebačen u Urgentni centar.

Nešto posle ponoći, u 00:37 u ulici Bežanijski zimovnik, zenska osoba, oko trideset godina, je nakon skoka s mosta zadobila teške povrede i bez svesti je transportovana u reanimaciju Urgentnog centra.

Ekipe Hitne pomoći ukupno su tokom noći obavile 93 intervencije, od čega 18 na javnim mestima, najviše zbog alkoholisanih osoba i manjih tuča.

U većem broju javljali su se hronični bolesnici, najviše astmatičari, hipertenzičari, srčani i psihijatrijski bolesnici, a tokom noći obavljeno je više interkliničkih i transporta novih pacijenta do Kovid bolnice u Batajnici, rečeno je za Tanjug u službi Hitne pomoći.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 82 idi na stranu