Stipendija za najbolje studente Univerziteta u Nišu: Udovičić uručio ugovore FOTO

Ministar omladine i sporta i predsednik Fonda za mlade talente Republike Srbije Vanja Udovičić danas je uručio ugovore o stipendiranju.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Ministarstvo omladine i sporta
Foto: Ministarstvo omladine i sporta

Ugovore je uručio najboljim studentima Univerziteta u Nišu.

Dodelom plaketa "Dositeja" i potpisivanjem ugovora o stipendiranju u Nišu je započela Akademska nedelja tokom koje će ministar dodeliti stipendije najuspešnijim
studentima iz cele Srbije.

"Čestitam svima vama, dobitnicima stipendija Fonda za mlade talente sa Univerziteta u Nišu. Čast je i privilegija biti danas ovde sa vama, u društvu najboljih. Vi ste ponos vaših roditelja, profesora, prijatelja i svih nas, vi ste ponos cele Srbije. Zadovoljstvo mi je što mogu lično i od srca da vam čestitam i da vam kažem jedno veliko hvala za sav trud, rad i napor koji ste uložili kako biste postigli uspehe vredne divljenja. Vaša posvećenost, istrajnost i odlučnost da uspete i da budete najbolji su urodili plodom, a plodovi vašeg truda koje ubirate danas su zasluženi i nisu vam poklonjeni, već ste ih sami uzeli, jer vam pripadaju. Nastavićemo da vas podržavamo i ohrabrujemo da se usavršavate i stičete nova znanja, a stipendije su samo još jedna potvrda da prepoznajemo vaš potencijal da idete napred i nižete nove uspehe", poručio je ministar Udovičić stipendistima.

Foto: Ministarstvo omladine i sporta
Foto: Ministarstvo omladine i sporta

Stipendiju Fonda za mlade talente Republike Srbije dobilo je 209 najboljih studenata Univerziteta u Nišu, a Fond za mlade talente Republike Srbije ove godine dodeliće rekordan broj i iznos stipendija za 1550 najuspešnijih studenata u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 109 idi na stranu