Nije kraj – izdato novo upozorenje

Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na lokalnu pojavu kratkotrajnih vremenskih nepogoda za područje istočne, centralne i južne Srbije.

Izvor: B92
Podeli
FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ bg
FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ bg

"Posle podne se na području istočne, centralne i južne Srbije očekuje lokalna pojava jakih plјuskova sa gradom, kratkotrajno jakim i olujnim vetrom i količinom padavina ponegde većom i od 20 mm za kratko vreme", navedeno je na sajtu.

Pročitajte još:

Danas promenljivo: Sunce, kiša, pljuskovi...

"Apokalipsa" u Novom Pazaru: Crni oblaci nadvili se nad gradom VIDEO

Snažno nevreme pogodilo Beograd; Oborena stabla i ulice pod vodom, u Zemunu potpuni kolaps FOTO/VIDEO

Olujno nevreme pogodilo i Novi Sad; Kopaonik se zabeleo FOTO/VIDEO

Meteorolog Todorović: Sledeće sedmice i do 37 stepeni VIDEO

Jako nevreme pogodilo Vojvodinu VIDEO

RHMZ izdao upozorenje: Na snazi narandžasti meteo-alarm

U Srbiji će dana biti promenljivo oblačno i toplo uz smenu sunčanih intervala i kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom, osim na severozapadu gde će biti sunčano. Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, najniža temperatura biće od 14 do 19, a najviša od 28 do 32 stepena.

I u Beogradu će danas biti promenljivo oblačno i toplo sa sunčanim intervalima, a u pojedinim delovima grada sredinom dana kratkotrajni pljusak sa grmljavinom. Vetar slab do umeren severozapadni. Najniža temperatura oko 19, a najviša oko 31 stepen.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do nedelje, 3. jula, biće pretežno sunčano i veoma toplo vreme u svim krajevima, naročito od srede, 29.juna, kada će maksimalna temperatura preći 35 stepeni a ponegde se očekuju i tropske noći.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 109 idi na stranu