"Ispituje" se Krivokapić

Podgorica -- Agencija za sprečavanje korupcije (ASK) najavila je da će samoinicijativno ispitati poreklo imovine Zdravka Krivokapića i članova negove porodice.

Izvor: Tanjug
Podeli
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Kako navode podgoričke "Vijesti", oni su uputili pitanje ASK da li se ispituje poreklo imovine crnogorskog premijera i njegove porodice, nakon što je SDP saopštio da se ona značajno uvećala u prethodnom periodu, kao i da li će pokrenuti postupak protiv premijera zbog sumnje u zakonitost pregovora o sudbini bolnice u Meljinama.

”Na temelju svojih nadležnosti, Agencija je pokrenula postupke radi utvrđivanja porekla imovine za javnog funkcionera Zdravka Krivokapića i člana njegovog zajedničkog domaćinstva”, rečeno je zvanično "Vijestima u ASK.

Biznismen Duško Knežević, čija je Atlas grupa vlasnik bolnice u Meljinama koja je u stečaju, prošle sedmice je izjavio da je o rešavanju problema u opštoj bolnici Meljine razgovarao sa premijerovom ćerkom Jelenom.

Vijesti dodaju da im iz kabineta Krivokapića nisu odgovorili da li je njegova ćerka razgovarala sa optuženim biznismenom u ime vlade i na osnovu čijeg ovlašćenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 164 idi na stranu