Novine: "Najgori soj kovida 19 stigao u Evropu"; "Iz Afrike svetu preti najopasniji soj korone"

Dnevne novine u Srbiji za subotu, 27. novembar na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme.

Izvor: B92
Podeli

"Novosti" pišu o dogovoru Putina i predsdnika Vučića o ceni ruskog gasa: "Dogovor nam uštedeo 22 nove bolnice" , ali i o novoj, opasnoj varijanti koronavirusa koja dolazi iz Južne Afrike: "Iz Afrike svetu preti najopasniji soj korone".

"Blic" je svoj novi broj posvetio izgledu buduće brze pruge prema Budimpešti: "Otkrivamo: Kako će izgledati brza pruga" ali i nasilju nad ženama: "Moj posao je bio da vrištim umesto žrtava".

Dnevni list "Politika" donosi vesti o dolasku novog soja kovida 19 u Evropu, ali i piše o vežbi srpskih i američkih specijalaca.

"Kurir" na svojim naslovnim stranama takođe donosi priču o novom soju koronavirusa: "Opasnost: U Evropu stigao novi, još opasniji soj korone".

"Alo" na svojoj naslovnoj strani donosi vest da glumcu Draganu Bjelogrliću možda preti zatvorska kazna: "Bjeli preti pet godina robije" ali donosi i detalje ubistva porodice Đokić: "Lidija se borila da Džonićem".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 187 idi na stranu