1. Sta fali Putinu? najbolji lider 21. veka.
    (DaLanik, 4. februar 2023 12:30)

    # Link komentara

  2. Od Albanaca samo laži,laži,laži ,jer im Vučić ne da šanse da isprovociraju da Srbija uđe u rat sa Natom.Tu su komešanja u zapadnoj alijansi jer nekima odgovara rat i huškaju Kurtijs ,a drugima ne, Pa je tu žrtva Vučić.
    (Mija, 4. februar 2023 12:08)

    # Link komentara

  3. Samo polako i pametno. Nije sada vreme za konfrontaciju. Sve može ali, Zajednica srpskih opština mora a formalno priznanje nikada.
    (Zlatko, 4. februar 2023 12:07)

    # Link komentara

  4. Sve ujdurme koje prave Albanci na Kosovo nije ništa novo.Oni imaju cilj ,sto je Velika Albanija ,i sve ujdurme i nameštaljke uglavnom im smišljaju savetnici Zapadne alijanse .Nismo glupi da to ne vidimo .Zapad hoće V.A. i gura Albance u tom smeru a oni kao i Ukrajinci u stanju su da ginu za tu ideju.I ostvaruju cilj zapada,smisle da ostvaruju svoj cilj ,da otmu srpsku teritoriju da je očiste od Srba koji su na vekovnim ognjištima.Aposle će u svojoj istoriji da priznaju na koji način su postigli cilj sa kakvim prevarama ,dajući poene kako su bili pametni,a krijući i od sami sebe kako Zapadna sila gazi Srbiju i Srbe i primorava ih ucenama da odstupe i predaju teritoriju Srbije , kolevku Srba za svoje interese.Uostalom slušamo i vajnite domobrand Hrvatske koji se prave i izigravaju heroje ,a zapadna Alijansa isplanirala oluju ,a oni su pucali Srbima u potiljak kad su morali da napuste svoja vekovna ognjišta.Mi običan narod sve to vidimo ,a kamo li oni koji imaju i pismene potvrde o tome a moraju da ćute
    (Mija, 4. februar 2023 12:01)

    # Link komentara

  5. Šta fali Putinu?
    (Zoran, 4. februar 2023 10:31)

    # Link komentara