1. Због удаљавања од Русије и кокетирање са ЕУ им се и десио губитак Нагорно Карабаха. Пуштени су низ воду. Наставак у том правцу само може довести и до губитка међународно признатих делова територије Јерменије.
  (Pantagruel, 26. novembar 2022 17:57)

  # Link komentara

 2. Pa situacija se mora posmatrati kroz odnos Rusije i Turske, kao i unutar Jermensku situaciju. Jermenija je dugo bila zasticena od strane Rusije, kao sto je Azerbejdzan bio zasticen od strane Turske. Nagorno karabah je i osvojen u ratu devwdesetih jet je Rusija zalegla. Bio sam tamo, Ruskih vojnika je bilo svugde. E onda se Jermenija 'demokratizovala' a Rusija i Turska se priblizile. Prosle godine je samim tim odmrznut konflikt i Jermeni beleze gubitke.
  Putin je porucio Jermenskom predsedniku neka ga sad brani zapad. A zapravo se ceka promena vlasti u Jermeniji.
  (Brane Lala, 26. novembar 2022 17:39)

  # Link komentara

 3. @strah i trepet, Ukrajina potiskuje neprijatelja i oslobadja deo po deo svoje zemlje u čemu joj pomaže poklonjeno Američko i zapadno oružje.Ako ništa drugo, Amerikanci su uvek naoružavali svoje saveznike, a ako oni nisu u stanju da to da iskoriste, to znači da režim nema potporu u narodu i Ameri tu onda ništa ne mogu sem da ih prepuste sudbini.
  ("nezavisni mediji", 26. novembar 2022 15:57)

  # Link komentara

 4. pa vide kako prolaze ruski saveznici, treba da se okrenu zapadnim zemljama, ako su to francuzi, nemci ili britanci željni prihvatiti, ne čekaj i grabi...ako to prihvačaju amerikanci več si pobedio...
  (milko, 26. novembar 2022 15:25

  Evo Ukrajina opasno pobedila. Vlasti koje je podržala USA u Avganistanu pobegla glavom bez obzira kad su dolazili Talibani. Zaista neverovatnibuspesi saveznika USA.
  (strah i trepet, 26. novembar 2022 15:37)

  # Link komentara

 5. pa vide kako prolaze ruski saveznici, treba da se okrenu zapadnim zemljama, ako su to francuzi, nemci ili britanci željni prihvatiti, ne čekaj i grabi...ako to prihvačaju amerikanci več si pobedio...
  (milko, 26. novembar 2022 15:25)

  # Link komentara

 6. Ma sigurno...
  (Raci, 26. novembar 2022 15:18)

  # Link komentara