1. Nema Putin ni zeleno a kamoli crveno. Postalo smiješno
    (Crna Guja, 1. oktobar 2022 18:31)

    # Link komentara

  2. Mislim da je nuklearni rat neizbezan, i da bi se izbegao potpuni rat po meni najbolje bi bilo da Rusija samo posalje jedan Sarmat i sravni sa zemljom Englesku jer i onako oni stoji iza svih mogucih sukoba na planeti i posle toga bi se i svi ostali iz NATO osvestili i nastupio bi mir na planeti.
    (Vladan, 1. oktobar 2022 10:53)

    # Link komentara

  3. Ajd neka ga pritisne više. Dosta nas je mrcvario.
    (Mrxi, 1. oktobar 2022 10:50)

    # Link komentara

  4. Biolje da ga stave u košulju koja se zakopčava na leđa sa crvenim dugmićima.
    (., 1. oktobar 2022 10:49)

    # Link komentara

  5. Ulazak Zapada u rat protiv Rusije konvencionalnim oruzjem bi imao za posledicu primenu nuklearnog oruzja Rusije protiv Zapada, pa ako im se svidja, neka izvole. To je mnogo veca kocka za Zapad nego za Rusiju. Vrhuska Zapada bi morala da objasni svojim gradjanima "za cije babe zdravlje" padaju nuklearke na njihovu teritoriju. Brinuli bi kako da prezive umesto da im najveca briga bude gde ce naredne godine na letovanje...
    (Emporio, 1. oktobar 2022 10:48)

    # Link komentara

  6. Ma neće. Dogovoreni rat. Odgovara i amerima i rusima
    (CH Gastarbeiter, 1. oktobar 2022 10:48)

    # Link komentara

  7. Velika Rusija i pretnje nezamislivim oružjem svima drugima su samo paravan za opstanak na vlasti zasnovanoj na kradji novca, kradji ljudskih sloboda, kradji teritorija.
    Putin zna da ga mrzi sopstveni narod, jer da nema drakonskih zakona, odavno bi bio bio svrgnut. Optuživanje svih drugih osim sebe za ono gde je on direktni krivac, obeležje je duboko nemoralne osobe. Zar nam je to prijatelj?
    (Dr Dr, 1. oktobar 2022 10:46)

    # Link komentara

  8. ... jel neko video kako izgleda to "crveno dugme"... ?
    (Orač, 1. oktobar 2022 10:42)

    # Link komentara

  9. Da da Putin ce da pritisne dugme a ovi sa zapada ce da spavaju i kad se probude da mu aplaudiraju.
    (Pall Mall, 1. oktobar 2022 10:41)

    # Link komentara

  10. Tokom svog govora o oslobađanju ruskih teritorija sa ruskim življem, Putin je aludirao na spremnost Rusije da upotrebi "sva raspoloživa sredstva" za odbranu ruske teritorije. Gde je tu Crveno dugme?
    (Iskrivljavanje, 1. oktobar 2022 10:35)

    # Link komentara

  11. Valjda postoji neko mormalan u Rusiji ko bi ga sprecio u tome.
    (Xman, 1. oktobar 2022 10:30)

    # Link komentara

  12. E iskreno se nadam. Da odemo svi u ...
    (Ivan, 1. oktobar 2022 10:29)

    # Link komentara

  13. Pa šta ste drugo očekivali. On nema trenutno drugog izbora. Vi ste rešili da uništite njegov narod i državu. Šta drugo on može da uradi
    (WINTER, 1. oktobar 2022 10:28)

    # Link komentara

  14. Neka pritisne. I kraj Rusije.
    (slavko, 1. oktobar 2022 10:13)

    # Link komentara

  15. Rusofili će naći opravdanje makar je bacio na Terazije.
    (Thorvik, 1. oktobar 2022 10:13)

    # Link komentara

  16. Molim vas nemojte zamenjivati teze vec pogledajte rusku nuklearnu doktrinu. Ona ne podrazumeva uzvratni nuklearni udar na napad koji oruzjem koje moze da napravi masovno stradanje i devastaciju, vec navodi slucajeve u kojima je duzna da prva reaguje. To je logicno, jer u takvom puskaranju naknadni udar moze biti zakasneo, posto steta moze da ga onesposobi. Tako posmatrano, ulazak Ukrajine u nato ili razmestanje raketa dugog dometa, prakticno znaci automatski nuklearni napad Rusije. Tako da je steta od toga uklonjena ruskom operacijom. A vidimo da Ukrajina i sada upravo to trazi. Takodje, ono sto gb radi, kada kaze da ce podrzavati kapitulaciju Rusije, znajte da ta situacija nije moguca bez nuklearnog unistenja gb i ostalih koji na tome rade. Pa ko sada tu sta radi, vi vidite. Sada je razmestanje oruzja srednjeg dometa u Ukrajini opasnost i znaci aktivaciju nuklearne odbrane. Tako da ce takticke glave biti upotrebljene na tlu Ukrajine, ukoliko se naoruzavanje nastavi. To je u slucaju imperijalne sile unapred poznato, jer da li bi bilo moguce na granici usa raditi takve stvari bez unistenja...ne budite naivni i proglasavati agresora na imperiju naivnim Tosom koji ne zna da cita.
    (Pedja from the block, 1. oktobar 2022 10:09)

    # Link komentara

  17. A da li ce Zapad smeti da upotrebi konvencionalno oruzje u Ukrajini kao odgovor na ruski takticko nuklearni napad ukoliko Putin zapreti da ce to znaciti napad ruskim strateškim nuklearnim snagama na Zapad? Naravno da nece smeti.Putin treba da ide na sve ili nista,jer zapad ne sme da ide na sve ili nista. Previse zapadnjaci vole sopstveni zivot,treba se kockati.
    (Oliver, 1. oktobar 2022 10:03)

    # Link komentara

  18. Moglo bi se reci i ovako: Putin u strahu! Svet ce pritisnuti "crveno" dugme? Kako to zvuci?
    (ekspertZaSve, 1. oktobar 2022 09:54)

    # Link komentara