1. @ zeno imas preca posla,ostavi nas na miru.
    (dejan, 11. avgust 2022 07:29)

    A po cemu nas ona to dira?plasis se da ce podsetiti amere da su nas bombardovali iz cista mira jer su nam teroristi otimali deo zemlje?
    (aaaaa, 11. avgust 2022 11:10)

    # Link komentara

  2. Ne placa nama sad za obnovu nicega a pogotovo ne zdravlja svobzirom da su tukli po mama uraniumom tj ne placa sad i evropa izgleda ko da mi njima placamo sto su nas bombardovali. Zaharova je dobar politicar ali ako cemo po njenoj logici neka nam rusi plate pola sto su nas izradili za airodrom i sto su nas prodali amerima (kad je bio ludi jeljcin) nek nam daju pola para za obnovu koliko su dobili od amera za nas. Resice rusi ovo u ukrajini brzo nadam se.
    (Ale, 11. avgust 2022 10:25)

    # Link komentara

  3. @Boki
    nama je "nasa drzava" naplacivala izlazak van granica zemlje ... secas se?
    (Goran NS, 11. avgust 2022 08:38)

    # Link komentara

  4. Tipična ruska reakcija na svaki teški predlog ili pitanje. Umesto odgovora, odgovorite tako što ćete postaviti pitanje osobi koja vam je postavila pitanje i na taj način skrenuti pažnju sa sebe. Mislim da je ovo standardni protokol za sve Putinove portparole. Svi oni to rade, koriste prenos. Na kraju, pitanje nije odgovoreno, jer ne žele.
    (Netgazda, 11. avgust 2022 01:31)

    Licemeru ne odgovaras. Jer licemer nije dostojan odgovora. Licemeru samo spustis. I posaljes ga u moralni cosak.
    (Grga, 11. avgust 2022 08:18)

    # Link komentara

  5. zeno imas preca posla,ostavi nas na miru.
    (dejan, 11. avgust 2022 07:29)

    # Link komentara

  6. Eee, a nama su sve to radili, nismo mogli da izadjemo iz zemlje, kad malo razmislim, koji fasisti.
    (Boki, 11. avgust 2022 07:21)

    # Link komentara

  7. da nije Rusa i Kineza svi bi morali da rade kako Amerika kaže
    (mico лозница, 11. avgust 2022 07:17)

    # Link komentara

  8. @Slovenac
    brane Ameri isključivo svoj interes, a demokratija je postala izlizana fora da mi više muka kada čujem za nju! A da, Ameri napadaju samo tamo gde ima kajmaka, a ako je previše skup onda ne napadaju ali viču JURIIIIŠ!
    (Miki, 11. avgust 2022 07:17)

    # Link komentara

  9. Zamolio bih dotičnu da nas ne pominje u bilo kom kontekstu...
    (Miki, 11. avgust 2022 07:16)

    # Link komentara

  10. Marija, molim te, probaj nekad nas da izostavis kao neki svoj argument u prepucavanju sa SAD. Dosta nam je vise
    (Milan, 11. avgust 2022 07:04)

    # Link komentara

  11. Hvala USA sto brane demokratiju po celom svetu. Pa i sad u Europi. A vi, koji pricate o njihovom napadanju drugih i da su non stop u ratu... koju su oni normalnu zemlju ikad napali? Same 2.-3. razredne autokratije, koje prava s*anja, i koje same traze to.
    @Slovenac
    Irak je bila normalna zemlja dok su slusali, pa onda kad nisu odma su napravili monstrume od njih, lagali svoj narod da imaju veze sa 9/11, da imaju oruzje za masovno unistenje... Saudijska Arabija je i dalje normalna zemlja... Svrgli su gomilu legalno izabranih vodja koji su naginjali levo i hteli da pomognu svome narodu i doveli diktatore koji drze narod u bedi, americke su marionete, kupuju njihovo oruzje, daju im sirovine za dz, njima dobro, amerima dobro, a narod...koga briga za narod.
    (Pera, 11. avgust 2022 06:21)

    # Link komentara

  12. A da malo od...e i vi i Ameri od nas?
    (pera o kondor, 11. avgust 2022 06:16)

    # Link komentara

  13. Tipična ruska reakcija na svaki teški predlog ili pitanje. Umesto odgovora, odgovorite tako što ćete postaviti pitanje osobi koja vam je postavila pitanje i na taj način skrenuti pažnju sa sebe. Mislim da je ovo standardni protokol za sve Putinove portparole. Svi oni to rade, koriste prenos. Na kraju, pitanje nije odgovoreno, jer ne žele.
    (Netgazda, 11. avgust 2022 01:31)
    ---…--
    Baš ste me nasmejali svojom logikom i načinom razmišljanja?! Ja se samo pitam a, kakav bi odgovor trebao da bude onima, kojima je odgovor već poznat osim, da se na takvo pitanje odgovori pitanjem? Da li odgovor može da bude jasniji? Kako mogu da pitaju oni koji su deset puta gori od Rusa i, koji su do juče bombama i nevidjenom destrukcijom uništavali staništa na kojima je živelo stotine miliona ljudi? Kako pitanje obnove Ukraine mogu da postave ljudi, koji su divljački, iz objesti, u Srbiji bombardovali mostove, rafinerije, bolnice, gradska jezgra, koriteći zabranjeno oružje? Da ne govorimo o ljudskim žrtvama. O kakvim se licemerima radi, i kakav odgovor ti i takvi zaslužuju?
    (Zoran Knezevic, 11. avgust 2022 06:13)

    # Link komentara

  14. Znači priznaje da su i oni napravili klanicu?Vrlo diplomatski.
    (amfigorac, 11. avgust 2022 03:02)

    # Link komentara

  15. Nije bombardovan samo Beograd već i druga mesta u Srbiji (pa i u Crnoj Gori).
    (Zvanični Beograd, 11. avgust 2022 02:49)

    # Link komentara

  16. Što se zapad brine oko obnove Ukrajine? Obnoviće sve to Rusi čim se sukob završi. Bolje neka se brinu što su tolike pare dali na promašenu investiciju, a kamatu tek treba da počnu da plaćaju.
    (juhu, 11. avgust 2022 01:52)

    # Link komentara

  17. Tipična ruska reakcija na svaki teški predlog ili pitanje. Umesto odgovora, odgovorite tako što ćete postaviti pitanje osobi koja vam je postavila pitanje i na taj način skrenuti pažnju sa sebe. Mislim da je ovo standardni protokol za sve Putinove portparole. Svi oni to rade, koriste prenos. Na kraju, pitanje nije odgovoreno, jer ne žele.
    (Netgazda, 11. avgust 2022 01:31)

    # Link komentara

  18. Proporcionalno, ako 10 rusa na jednog slobodnog zemljanina odlazi u slobodne zemlje i trebaju platiti svako po 20 rubalja(?) dnevno
    Onda jedan slobodni zemljanin, pa makar to bio i slobodno zemljani ambasador,treba platiti 200 rubalja dnevno..
    Svako slobodno zemljansko pravilo, pretnja, sankcija se svodi na - mi anglosaksonci i vi ostali....
    E, ostali su kanda malo povezali lonce i poklopce i ovi su sada u takvom stresu da moraju da se otkriju i sada će da krene divljaštvo sa njihove strane.
    Ako to pregrmi ostalih 9/10 planete onda planeta kreće u dobrom smeru.
    (Idi begaj, 11. avgust 2022 01:28)

    # Link komentara

  19. Sve preko nasih ledja. Mogu li da nas ne pominju vise i ne pomazu, denacifikuju, sprecavaju genocide, pandemije…Ni jedni ni drugi.
    (djole, 11. avgust 2022 00:49)

    # Link komentara

  20. Hvala USA sto brane demokratiju po celom svetu. Pa i sad u Europi. A vi, koji pricate o njihovom napadanju drugih i da su non stop u ratu... koju su oni normalnu zemlju ikad napali? Same 2.-3. razredne autokratije, koje prava s*anja, i koje same traze to.
    (Slovenac, 11. avgust 2022 00:38)

    # Link komentara

  21. Ja uopste ne volim sto nas ova spominje.
    Znam da mnogi ovde podrzavaju Rusiju u ovome ratu, ali mi treba da ostanemo totalno neutralni i da nas niko ne pominje.
    Ovo je najgore sto moze da se desi, mi okruzeni nato zemljana i zemlja koja ne zeli da ratuje. Nema jedne osobe da ja znam da zeli rat, dosta je rata na Balkanu. Ako hocete vi svi ratujte, krenite u treci svetski rat, ali nas ostavite na miru.

    Zao mi je samo sto se sve ovde vrti oko politike, jer ovde jedna zibica dize ceo region u vazduh, rat za par dana ako ubace lovu i oruzje na Balkan.

    Zato kako zapad tako i Rusija, sto dalje od nas
    Da je Rusija htela da nam pomaze mogla je i Kosovo da stopira da postane nezavisno, njihove trupe su se prve povukle sa Kosova.
    (Jah, 11. avgust 2022 00:20)

    # Link komentara

  22. Ova malo malo pa Srbija, dakle rusi konstantno gledaju da uvuku Srbiju u svoje razmirice. Pre neki dan ruski ambasador najavljuje bazu u Srbiji, iako zna da postoji 0% šanse da se to realizuje..
    (Darko, 11. avgust 2022 00:09)

    # Link komentara