1. "Zvaničnici i politički analitičari upozoravaju da je "ćutanje Kine kratkovid i nepromišljen potez koji povećava rizik od eskalacije u već inače napetoj situaciji"."

    Htedoh da napišem "A poseta Pelosi, nije bila kratkovid i nepromišljen potez", a onda shvatih da je to bio vrlo promišljen i dalekovid potez... Videćemo da li će im uspeti ili će morati još koji put da probaju.
    (Mai ben rai, 6. avgust 2022 16:44)

    # Link komentara

  2. A da pokušaju poslati telegram? Ne vidim nikakvu drugu alternativu.
    (Babariba, 6. avgust 2022 16:34)

    # Link komentara

  3. Amerikanci zamute,a u drugima traže krivce.
    (gile, 6. avgust 2022 14:50)

    # Link komentara

  4. Uvredjena mlada odlucila da raskine ekonomski brak sa USA zaboravljjuci da joj proizvodnja svega a posebno prodaja iskljucivo cak do 85 & zavis od USA. A mladozenja potajno zeli da vrati svu besmisleno izvezenu proizvodnju kod sebe i tako napravi jos vecu tehnolosku razliku jer je samoodrziv.
    (lalo, 6. avgust 2022 14:23)

    # Link komentara

  5. Kina je povecala svoje sposobnosti poslednjih 40 godina ali su kauboji ameri poceli da negoduju jer znaju da nece dugo da setaju svim Morima neprikosnoveno vladajuci svojim nuklearnim brodovima..Doci ce dan kada ce kontinenti i vece zemlje da se separatisu od ostalih nepodobnih i to vreme je pocelo sa novim savezima i grupacijama kao sto su BRIKS koje se vec sada vide i koji se prosiruje ulaskom novih. Kauboji gledaju da pridobiju Japan kao saveznika i Juznu Koreju koja je odavno naklonjena njima dok Severna Koreja naginje ka Kini i to ce sve vise da se vojno priprema za udar ili odbranu koja tek predstoji u godinama koje dolaze..Zapadnjaci nece imati vise sirovine za svoj standard i napredak i sve vise verujem da ce i poceti ovaj nepredvidiv rat kao sto su poceli sa Ukrajinom da bi osigurali dominaciju sirovinama koje nemaju jer Afrika ce biti vazan kontinent za njih..ako im Kina i Rusisja dozvole..!!!!
    (Solo, 6. avgust 2022 14:16)

    # Link komentara

  6. Nikako da shvate! Putin je molio za razgovore o kolektivnoj bezbednosti....bahati su odbijali čak i da se izjasne. Kinezi mole da Pelosi ne sleće na Tajvan jer to ne doprinosi miru i regionalnoj bezbednosti, opet bahato i bezobrazno ponašanje, čak su počeli da prave budalama kineze govoreći kako je odluka o sletanju na ostrvo isključivo izbor i odluka Pelosijeve.
    Vise očigledno razgovora sa hohstaplerima nema, samo sila. To očigledno bolje razumeju.
    (Dali, 6. avgust 2022 13:51)

    # Link komentara

  7. O kratkovidosti ste trebali da razmišljate pre 4 dana, e na sada…
    (Dragan, 6. avgust 2022 13:48)

    # Link komentara

  8. Sad biste da komunicirate sa Kinom, a pre toga ste se pravili nablesikavi dok su vas upozoravali da dolazak Pelosi moze samo probleme da izazove.
    (Tajvanska kanasta, 6. avgust 2022 13:41)

    # Link komentara

  9. Obična partija šaha.
    (Zgubidan, 6. avgust 2022 13:32)

    # Link komentara

  10. Prpa u Washingtonu. Hteli su da se igraju macke i misa ali zasad se nezna ko je macka o ko mis
    (Miroslav, 6. avgust 2022 13:27)

    # Link komentara

  11. Ako je prekid komunikacije sa njima u jeku krize neodgovoran postupak, koliko je onda neodgovorno svesno izazvati tu istu krizu kao što su oni uradili budući da su ih Kinezi lepo upozorili. Opet Ameri glume ludilo i nevinašca.
    (Digitalni miš, 6. avgust 2022 13:17)

    # Link komentara

  12. a jel nepromisljen potez ponizavati nekog i ignorisati necije upozorenje ... ??? i sta trazi amerika kini na granici? licemerni zapad
    (xYx, 6. avgust 2022 13:15)

    # Link komentara

  13. Posto sve sto radi SAD nije ni rizicno ni nepromsljeno
    (Dragan, 6. avgust 2022 13:11)

    # Link komentara

  14. Kina se ponaša ko uvrijeđeni tinejdžer
    (van Bronckhorst Giovanni, 6. avgust 2022 13:04)

    # Link komentara