1. Ma baci je Putko više, ne razvlači. Provalili su te tvoje priče. Znaš da imaš još ovu zimu, od sledeće možeš slobodno zid u svom Donbassu da sazidaš i uživaš u Ruskom Carstvu od Urala do Beringovog moreuza.

    Kasnije udari na Aljasku i to je rusko, a nemoj slučajno Kurile da daš onim japanskim imperijalistima. Sve je to Rusko, brate Srbine, mislim Putine.
    (tstko, 7. jul 2022 21:52)

    # Link komentara

  2. zahvali se bogu sto je Rusija nuklearna sila inace bi ameri paradirali moskvom.(niti jedna strana nije ispravna)
    (Mitoman, 7. jul 2022 21:50)

    # Link komentara

  3. Ник,Лос Анђелес је дословце све рекао истинито.Радио сам и живео у то време у Украјини .Схватио сам брзо да се Украјина брзо развија у демократији у односу на све друге совјетске републике где су углавном исти комунисти на власти већ 30 година или као Кадиров са тате на сина.Украјина је на изборима мењала председника.Двапут су протестима јер су проруски обманили народ.Вековима су се бунили и борили за слободу и своју независност.А Путин као и сваки диктатор неће слободне грађане ни у суседним државама.Јер га плаши да се та искра не прелије у Русију.Живео слободан Украјински народ.
    (мирос-лав, 7. jul 2022 21:24)

    # Link komentara

  4. Ovo je Putin izjavio pogođen činjenicom da je Ukrajini konačno isporučeno najmodernije naoružanje sve sa obučenom posadom i da od pre neki dan Ukri žestoko potiskuju Ruse.
    Na terenu se vidi da je naoružanje toliko nadmoćno da Rusi jednostavno nemaju odgovor na njega a svoju modernu tehniku jednostavno nemaju u dovoljnim količinama zbog ogromne korupcije u vojno tehnološkom sektoru.
    To i najave da od avgusta sledi masivna kontraofanziva vojske Ukrajine, 700 hiljada vojnika koji završavaju NATO obuku po najvišim standardima, čine da Putin postaje maksimalno nervozan a komandni kadar se uveliko ljulja pred tim saznanjem.
    (Veteran, 7. jul 2022 21:23)

    # Link komentara

  5. Ovaj preti tuđom decom.
    (Bt, 7. jul 2022 21:05)

    # Link komentara

  6. velike sile gledaju minimum 20god u napred i rusi su procenili da ako ne rese sad ukrainu imace na svojoj teritoriji rat pa bolje spreciti nego leciti sa radioterapijom jbg.
    (banacanin, 7. jul 2022 20:34)

    # Link komentara

  7. Rusija ima nuklearno oružje kao garant da ih niko neće napasti na njihovoj teritoriji. Pa cemu ovo sve u Ukrajini? Rat za teritoriju svakako nije. Pokušaj poremećaja svetskog poretka možda. Ali teško da će Rusija pod ratom i sankcijama moći iskoristiti to. Kina će biti odlučujući faktor, ali ne bih se pouzdao u njihovo savezništvo. Oni imaju svoje interese a i oko prema Sibiru sigurno.
    (Ko, 7. jul 2022 20:21)

    # Link komentara

  8. Klasična komunistička demagogija i izvrtanje činjenica. Prvo, po sporazumu iz Budimpešte iz 1994g Ukrajina je vama dala svoje nuklearno naoružanje i vi ste se obavezali da ćete poštovati teritorijalni suverenitet Ukrajine u njenim tadašnjim granicama sa Krimom i da nećete vršiti bilo kakvu vrstu političkog i ekonomskog pritiska na Ukrajinu. Janukovič pobeđuje na izborima uz obećanje da će Ukrajinu kandidovati za ulazak u EU, međutim kada je trebao to i da sprovede upravo ste vi direktno to sprečili i na vašu inicijativu on kandidaturu nije potpisao. Tada izbijaju protesti i Janukovič beži u Rusiju. Vi ste izvršili aneksiju Krima i podstakli pobunu u Donbasu i Lugansku. Oružane formacije LNR i DNR ste vi stvorili, obučavali, naoružavali, plaćali i ljudstvo sakupljali i iz drugih država. Iz svega navedenog, jasno se vidi da ste brutalno prekršili bukvalno sve što ste mogli da prekršite.
    (Hronologija događaja, 7. jul 2022 20:17)

    # Link komentara

  9. Sve je rekao kako jeste.
    U odnosu na ostale politicare, Putin je maestro.
    (Vatrogasac, 7. jul 2022 19:46)

    # Link komentara

  10. Dobro je rekao.
    (Aussie, 7. jul 2022 19:45)

    # Link komentara

  11. Tako je hrabri putine! I ti ratuj do poslednjeg golobradog ruskig mladica.. Iz svoje gignatske i udobne.. i luksuzne kozne fotelje! Naravno sarkazam, nije on nikakav junak no obicna kukavica. Lepo je tudju decu slati u rat.
    (Mile, 7. jul 2022 19:44)

    # Link komentara

  12. „Danas čujemo da žele da nas pobede na bojnom polju. Šta reći, neka pokušaju. Već smo mnogo puta čuli da Zapad želi da ratuje sa nama do poslednjeg Ukrajinca“, rekao je ruski lider.

    Шта је овде погрешно речено?
    (Дрндоје, 7. jul 2022 19:40)

    # Link komentara

  13. Prica za lobotomirane. Rusija je napala i usla u drugu drzavu. Ubija,rusi i proteruje ljude. Nije rat pokrenuo zapad vec rusi. Mozda je zapad provocirao ali rusi su pokrenuli rat. Ovo je kao ono da je devojka kriva jer je nosila minic pa su je silovali,jer je provocirala. Samo lobotomiran covek moze tako da razmislja.
    (Sada, 7. jul 2022 19:40)

    # Link komentara

  14. Ne mozete s Ukrajinom na kraj da izadjete, a pricate o Zapadu.
    Zapad bi vas samleo.
    (., 7. jul 2022 19:40)

    # Link komentara

  15. Do zadnjeg Ukrajinca? A kao tvoji ne stradavaju. Osim toga, polako majstore, u zoru se pare broje!
    (Spectator, 7. jul 2022 19:37)

    # Link komentara

  16. Ovaj još uvijek misli da je važan i da ga se netko boji. Nadam se da uzima terapiju.
    (Ivan, 7. jul 2022 19:37)

    # Link komentara

  17. Tako je, brate druže Putine! Ti bar znaš kako je osvajati vlast demokratskim putem. Toliko puta si to sam uradio putem legalnih izbora poštujući Ustav Rusije i volju naroda Rusije. Imaš pravo da ih prozivaš svaki put! Zapadni licemeri!
    (Ojha, 7. jul 2022 19:35)

    # Link komentara

  18. Zapad vec 4 meseca osujecuje rusku vojsku, prisluskuje, prati, ometa, dostavlja oruzje neprijatelju, itd. pa nista
    (prazne pretnje i palamudjenje, 7. jul 2022 19:35)

    # Link komentara

  19. Evo coveka, pocini mnogo zlocina Ukrajini, ubija vise od 300 dece i za to okrivljuje zapad!

    Zapad hoce da zaustavi ovog zlocinca jer nije se desilo u istoiji posle drugos svetskog rata da se preti nuklearnim naoruzanjem kao sto to cini zlocnac iz Kremlja.

    Ako se ne zaustavi on ce redom napasti drzave, zapretiti nuklearnim oruzjem i stavljanja drzvaa u njegovo ropstvo.

    E zato ga zapad nece da ga dozvoljava i zivece dozivotno pod sankcijama sve dok ne pada na kolena.
    (realno, 7. jul 2022 19:31)

    # Link komentara

  20. Nisi svestan svoje nesvesti i koliko si unazadio svoju zemlju.Biće ti narod željan i sporta i kvalitetne robe i svega.
    (Danilo ali ne onaj., 7. jul 2022 19:31)

    # Link komentara

  21. Genije!
    (Dragan, 7. jul 2022 19:31)

    # Link komentara

  22. Koja demagogija. Prestanite ubijati i pucati na narod Ukrajine i bice sve ok.
    (fudbaler, 7. jul 2022 19:30)

    # Link komentara

  23. Doći će i tebi kraj
    (Боро, 7. jul 2022 19:30)

    # Link komentara

  24. Sramota u kom svetu živi ovaj. Da je ne znam kakav puč bio 2014te, ne bi današnja vlast Ukrajine imala ovoliku podršku. Desila se izdaja Janukoviča, jer je došao na vlast sa pričom o približavanju EU, a onda kad je trebalo da se potpiše, po nalogu gazde iz Rusije je odbio da potpiše sporazum sa EU. Narod je ustao i mesecima, skoro godinu dana protestvovao! Na sledećim izborima, naravno, pobedila je vlast koja je čvrsto za EU, i podrška Ukrajinaca toj vlasti je evidentna u ovoj borbi za opstanak. Putin je bukvalno skrenuo sa uma i živi u sopstvenoj propagandi.
    (Los Angeles, 7. jul 2022 19:25)

    # Link komentara

  25. Tako je Vladimire! Živ bio!
    (Neđo Valderama, 7. jul 2022 19:18)

    # Link komentara