1. @ff
    Ukrajina je predala nuklearno oruzje Rusiji uz garant da ce granice Ukrajine ostati nepromenjene. Sta bi sa tim sporazumom?
    (sasha, 28. jun 2022 08:58)

    # Link komentara

  2. Odbivsi da primene aporazum iz Minska, odbacivsi sporazum iz Budimpeste o nukleranom naoruzanju insistiranjem da pristupe NATO i uz to ugnjetavanjem Ruskog stanovnostva u istocnoj Ukrajini direktno su prizivali sukob kao da su ga svećom tražili. radili su bas sve ono sto im je receno da ne rade!!! Kao kad glednog lava sateranog uza zid bodete slamcicom u oko!!!
    (coa, 28. jun 2022 08:50)

    # Link komentara

  3. Da nije bilo Miterana i Francuske danas ne bi bilo mnogo stvari u Beogradu. Ako smatrate da je pogresno bilo na Kosovu onda je i ovo pogresno. Ako smatrate da je ovo u Ukraini u redu onda je i na Kosovu bilo u redu.
    (Pop, 28. jun 2022 08:45)

    # Link komentara

  4. Jedva čekam da vidim taj zapadni kolaž intervju. Neću unapred da osudim, al je činjenica da zapad nije slušo rusku stranu a od nje prektično zavisi u mnogo aspekata u smislu dobrih i valjanih sporazuma i ratifikacija i to veoma povoljno i ekonomski i geopolitički. Tolike godine vam traži da stanete u Ukrajini jer vam neveruje i izgleda da je bio upravu jer ste ga ipak saterali u ćošak jer nemarazloga za širenje alijanse ukoliko ne želiš nekome da pariraš, a pariraš onome ko ti daje nepresušna izvore energije što je osnova svega. A pariraš tako što mu ubijaš narod koji se zove Rusi, nebitno u kojoj zemlji, Rusija je njihova matica i prirodno je da želi i mora da stvori mogućnost za zaštitu svoju decu. Meni je bar očigledno da je zapad ovo namerno radio cele prošle dve decenije u vidu pripreme pa onda 8 godina u vidu egzekucije kako bi dobili vladavinu nad crnim morem i plodnim tlom. Ne vidim drugo objašnjenje. A zakon koji je pokušao Makron da primeni ne znači da je dobar i ne mora da se poštuje međunarodno jer je to tehnički neizvodljivo ukoliko je na štetu integriteta ili suvereniteta bilo koje države. Nažalost toliko je loš da je ipak neka država nastradala a to je Ukrajina. Sa ruske strane je bukvalno bilo "ili mi ili oni" što je prirodno.
    (Vuk, 28. jun 2022 08:32)

    # Link komentara

  5. Pa jao bre! Ne zanimaju ga predlozi separatista... On samo poštuje zakon... Ponovite mi ovo još jednom, tiho, polako, na Kosovu...
    (stefan, 28. jun 2022 08:22)

    # Link komentara

  6. Igraju se političari ! Sve je u njihovim rukama, i mi, narod. Igre moći ! Kao deca smo igrali igru"osvajanje teritorije". Ali ovde ginu ljudi -neduzni (pioni). I sve je kao za nase dobro. Ali mi im samo služimo da odigraju svoju izmastanu igru.
    (krik, 28. jun 2022 08:17)

    # Link komentara

  7. Занимљиво. Зеленски после пар сати каже да је хиљаде цивила, јесте како да не. А Макрон поштује закон, како да сепаратисти нешто траже!? Па стварно не знам како. А да, неке ситуације су "специјалне" а неке нису. Па добро, Путин је можда због тога баш направио "специјалну" операцију па сад можете и ово да разматрате специјално.

    А не разумем уоште ко је ово снимио. Пише негде да је Макрон довео сниматеље!? Је ли рекао то овима са којима прича - не верујем? Ако је стварно тако, ово је скандал прве категорије и нико више с њим неће причати.
    (Неко123, 28. jun 2022 08:13)

    # Link komentara

  8. "Nismo uspeli da ubedimo Putina. Mislio sam da kroz poverenje i intelektualnu diskusiju možemo da pronađemo zajedničko rešenje", rekao je Makron pre nekoliko dana u Kijevu.

    A na pamet vam nije palo da samo primenite sporazum iz Minska,za koji ste bili i jedan od garanata!
    (ff, 28. jun 2022 07:54)

    # Link komentara

  9. Bas profesionalno, iskoristio je privatne razgovore za ličnu promociju.
    (Nema, 28. jun 2022 07:52)

    # Link komentara

  10. Kakvo licemerje zapada, ccc.. Kaže Makron licemerno: "Ali nas ne zanimaju predlozi separatista. Ne znam da li vaš pravni savetnik poznaje zakon! Što se mene tiče, samo gledam zakone i pokušavam da ih primenim. Ne znam koji bi pravni savetnik mogao da vam kaže da u suverenoj zemlji zakonske tekstove predlažu separatisti, a ne demokratski izabrane vlasti", a to pravilo nije važilo za Kosovo. Tamo su slušali predloge separatista pa im dali kvazidržavu.
    (Jabučilo, 28. jun 2022 07:43)

    # Link komentara

  11. Francuzi su dosta normalni i uvek su bili jako pametan i kulturan narod za razliku od Engleza koji ih drže u šaci zajedno sa Amerima.
    (4k4.Dex, 28. jun 2022 07:40)

    # Link komentara