"BiH će kad-tad biti građanska država"

Član Predsedništva BIH Željko Komšić izjavio je danas da BiH i dalje nije onakva "za kakvu smo se borili" i poručio da će BiH "biti građanska država, kad-tad".

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Predlažem gospodinu da na primeru dela zemlje koji potpuno kontroliše, entitetu FBiH, pokaže celoj BiH i okruženju i Evropi i svetu napredak na svakom mogućem polju, u ekonomiji, spoljnjoj politici, obrazovanju, borbi protiv korupcije, zdravstvenoj zaštiti, kvalitetu života građana, međunarodnoj saradnji na svakom nivou, poštovanja prava građana, imovine, odgovornosti za ratne zločine... Jednostavno sve. I onda, kada svi mi budemo videli taj fantastičan napredak koji donosi centralizovana vlast u BiH, pa svi ćemo potrčati tamo da se preselimo, da živimo u Nemačkoj na Balkanu. Do tada, stanje koje vlada u FBiH je jasan indikator kako će izgledati BiH sa centralizovanom vlašću onih koji danas vladaju u FBiH. Kako će onaj koji nije sposoban da drži sopstvenu kuću u redu, da drži celu državu u redu?
    (Srki, 22. maj 2022 20:47)

    # Link komentara

  2. @Nik, sigurno je on nije razbio. Građanska opcija je na izborima 90e u BIH jedva prešla izborni prag. Jugoslaviju i BIH su razbili nacionalisti.
    (Che, 22. maj 2022 19:40)

    # Link komentara

  3. Ko te bira Komsicu?
    (Bane2104, 22. maj 2022 19:39)

    # Link komentara

  4. Zasto ste onda razbili Jugoslaaviju?
    (Nik, 22. maj 2022 19:20)

    # Link komentara