1. A da li je NATO spreman na pogibiju svojih vojnika???????
    I kako objasniti gradjanima u evropskim zemljama koji žive uljuljkano, zašto i za koga ginu njihovi ljudi i ono najbitnije, da li su spremni i oni da ginu jer bi eventualni rat mogao doći i na njihov prag?
    (Gagi Zlatibor, 21. januar 2022 12:44)

    # Link komentara

  2. Stvara se vestacka atmosfera kao u ratovima na Balkanu kada se unapred planirala provokacija i izmisljao razlog za reakciju NATO. Sada opet prave vestacku frku ali ne smeju direktno da ucestvuju jer znaju da bi ih Rusi strosili nego uvaljuju Ukrajini rat a oni bi navodno pomagali u naoruzanju i logistici. Zrtvovali bi ukrajinski narod da bi proverili na sta su Rusi spremni i koliko su jaki.
    (Ivan, 20. januar 2022 23:07)

    # Link komentara

  3. Zapad ima win-win situaciju. Ako Rusi krenu, eto do sad najekstremnijih sankcija protiv njih. Ako se povuku, pokazaće slabost, a zapad će da likuje da su oni obezbedili mir.
    (Aleksandar, 20. januar 2022 22:17)

    # Link komentara

  4. Sa Rusijom imate mnogo ozbiljnija pitanja od Ukrajne. To dali ce napasti Ukrajnu, to zavisis samo i jedino od njih, koliko im date vetar u ledja da ginu za vase sankcije koje bi nametnuli rusima.
    Znaju vrlo dobro koji je stav rusa, njima je Ukrajna samo zrtva NATO interesa u regionu, ako tako mora da bude, tako ce i biti. Sada da odustanu od svojih cvrstih stavova, prevelika sramota i moralni krah rusa. Ozbiljan trenutak u konfrontaciji, sta ce biti, koliko citam i slusam nema svetlih, niti sigurnih prognoza!
    (Conte Leone, 20. januar 2022 21:42)

    # Link komentara

  5. E da su ovako branili Jugoslaviju , imali bi podrsku , al posto svaki put izmisljaju novo pravilo , sad im niko ne veruje
    (Šumadinac Bre, 20. januar 2022 21:37)

    # Link komentara