Vesti

Brnabić: Izborna volja Beograđana je da SNS ostane na vlasti u gradu

Beograd -- Premijerka Ana Brnabić ocenila da je SNS "ubedljivi" pobednik izbora i dodala da je sigurna da će liste oko SNS imati većinu u skupštinama Srbije i Beograda.

Izvor: Beta
Podeli
Tanjug/Strahinja Aćimović
Tanjug/Strahinja Aćimović

Ona je kazala da je "prezadovoljna" rezultatima glasanja izbora održanih 3. aprila jer je, po njenim rečima, kandidat SNS Aleksandar Vučić ostvario "istorijski ubedljivu" pobedu u prvom krugu predsedničkih izbora.

"U Beogradu smo izgubili određen broj glasova, oko 18.800 u odnosu na prethodne gradske izbore. Ali kako god da okrenete, mi smo ubedljivi pobednici izbora. U Beogradu smo osvojili oko 53.000 glasova više nego Vladeta Janković, Ne davimo Beograd, (Aleksandar Jovanović) Ćuta, (Viola) fon Kramon zajedno", kazala je premijerka za televiziju Hepi.

Ocenila je da je izborna volja Beograđana da SNS ostane na vlasti u gradu.

"To je još jasnije kad pogledate da je Aleksandar Vučić dobio u Beogradu pet odsto glasova više nego na predsedničkim izborima 2017. godine", navela je poverenica beogradskog odbora SNS. Ocenila je da bi široka koalicija opozicionih stranaka u Skupštini Beograda bila "neprirodna".

"Mislim da je politika stvar principa i morala. Ne možete da imate odjednom postizbornu koaliciju zelenih i Zavetnika, onih koji pričaju da je Kosovo nezavisno i onih koji kažu da nikad neće priznati nezavisnost Kosova. To je neprirodno i nenormalno", rekla je Brnabić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 58 idi na stranu