Vesić je istakao da je ponosan što je imao priliku da bude zamenik šefa izbornog štaba.

"Kampanja koja se zasnivala na tri stuba bila je na svetskom nivou".

"Prvi stub kampanje su bila dela, dakle sve ono što je urađeno u Srbiji od 2012. godine. Drugi stub kampanje je bila vizija, šta je to što u budućnosti nudimo našim građanima. I treći stub je bio mir i stabilnost koju može samo da obeća predsednik Vučić", rekao je Vesić.

Naglasio je i to da se nikada u našoj novijoj modernoj političkoj istoriji nije desilo da predsednik bude izabran dva puta u prvom krugu predsedničkih izbora.

Vesić je iskomentarisao to što je Srpska Napredna Stranka, na ponovljenim izborima dobila više glasova nego 3. aprila.

Rekavši da je narod "kaznio" opozicione stranke zbog njihovog ponašanja tokom kampanje i po završetku izbora.

"Tokom kampanje ni jedna stranka nije ponudila konkretan program i plan građanima Srbije, ali je svima bilo zajedničko to što su se ujedinili protiv predsednika Vučića. Dok je Vučić posle izbora kao pravi predsednik države poslao pomirljive poruke, i istakao da je on predsednik svih građana i to građani cene", istakao je Vesić.

Vesić je rekao i da u koliko bi došlo do toga da budu održani novi izbori u Beogradu od rezultata očekuje samo samostalnu vlast, kako bi formirali vlast koja bi nastavila sa razvojem Beograda tamo gde su i stali na ovim izborima.

"To je jedini rezultat koji nas zadovoljava i mislim da je to rezultat koji je u interesu Beograđana", kazao je Vesić.

Osvrnuo se i na Ukrajinsku krizu koja je proizvela i ekonomsku krizu na celoj planeti.

Rekavši da imamo hranu koju smo na vreme skupili zahvaljujući predsedniku Vučiću.

"Mi smo deo Evrope i delićemo sudbunu. Mi smo imali dovoljno energenata i nemojte imati dilemu da ćemo preko leta pripremiti energente za zimu. Deo smo Evrope i moraćemo da se ponašamo kao i drugi u Evropi. Ali imaćemo hranu i energente", naglasio je Vesić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.