Srećna Srbija

Putevima naše prelepe zemlje vodi nas Mirjana Bobić Mojsilović! Pročitaj više

O emisiji

I u novoj sezoni putujemo sa Mirjanom Bobić Mojsilović koja nas odvodi u različite krajeve Srbije i upoznaje sa znamenitostima, ali i sa onim manje poznatim draguljima i lepotama isvakog mesta u koje kroči.

Toliko toga ima da se vidi, toliko mesta da se obiđe - Srbija je zemlja malih čuda, divnih ljudi, očaravajuće prirode i dobrih priča. Hajde da ih otkrivamo zajedno!

O emisiji

Putopisnu emisiju potpisuje naša popularna književnica, pesnikinja, slikarka i kolumnistkinja, Mirjana Bobić Mojsilović.

Nedeljom u podne Mira će gledaoce voditi po gradovima i malim mestima u Srbiji, upoznavati ih sa ljudima i običajima, osobenostima i lepotama koje naša zemlja krije.

U Srbiji ima toliko toga što imamo da vidimo, a o čemu nemamo pojma, smatra autorka.

"Ideja mi je da pokažem da je Srbija lepa, divlja, nepoznata i da se može voleti sve u Srbiji, a ne samo Beograd. Tragam za malom srećom i hoću da pokažem da ima divote svuda, da ima fenomenalnih ljudi, pametnih, obrazovanih, preduzimljivih", izjavila je Mojsilovićeva.

"Raduju me putovanja po Srbiji, njena raskošna priroda, fantastična hrana, dobre priče i humor naizgled običnih ljudi i nadam se da ćemo tu atmosferu uspeti da prenesemo gledaocima, tako da i oni požele da posete sva ova predivna mesta", kazala je Mojsilovićeva.

Možda vas zanima