Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Životne priče

30. 11. 2017. 13:00   >>  10:52

Objavljuje fotke PRE I POSLE RAKA DOJKE kao upozorenje: "Rak ne bira ni godine ni finansijsku situaciju"

Dvadesetjednogodišnja Bjanka Ines se poslednjih pola godine bori za život, što se može videti i po njenim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, u želji da podigne svest o raku.

Njoj je rak dojke dijagnostifikovan početkom godine, a sada je već prošla kroz 12 hemoterapija i dve operacije, a 10 puta do sada je bila hospitalizovana najčešće zbog konstatnog umora i boli u kostima.

Mala kvržica, koju je napipala na desnoj dojci, za nekoliko nedelja se utrostručila, a uoči 21. rođendana lekari su joj saopštili da ima treći stepen raka dojke, izuzetno retku dijagnozu za ženu njenih godina. 

Ines je objavila fotografije iz vremena kada je bila zdrava i fotografije koje pokazuju kako su joj rak i hemoterapije uništili telo. 

"Na levoj strani je zdrava i srećna 20-godišnjakinja. Desno je devojka koja vodi bitku sa kojom je mislila da se nikada neće suočiti. Rak dojke. Ovo je podsetnik da rak ne bira. Ne zanimaju ga vaše godine ili finansijska situacija. Celo ovo putovanje pokušavam biti pozitivna, pokazati sirovu stvarnost i upozoriti mlade žene", napisala je Ines. 

Ines će sledeću fazu lečenja imati u decembru, piše klix.ba.

"Ponosna sam na činjenicu što sam srećna uprkos raku dojke, živim život i pozitivno razmišljam o budućnosti. Mogu reći da se radujem tome što sam korak bliže životu bez raka", poručila je Ines.

Pratite nas i na Viberu!

Tagovi
0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari