Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Životne priče

12. 10. 2017. 20:57   >>  21:00

Pomozimo da Vladimir pobedi kancer!

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Vladimira Čarapića (1981). Dva meseca posle operacije tumora u butnom mišiću 2016. godine, Vladimiru su na snimanju uočene promene na plućima. Tada je ustanovljena metastaza Synovio sarkoma na oba plućna krila.

Narednih šest meseci, Vladimir prolazi koz 9 ciklusa hemioterapije. Nakon završenih terapija, operativno su uklonjenje meta promene u desnom plućnom krilu. Zatim slede još dva ciklusa hemioterapije, koji su dali pozitivne rezultate, i ovaj redak oblik tumora mekog i vezivnog tkiva se smanjio.

Ove godine u maju, na snimku su ponovo registrovane meta promene, na oba plućna krila i Vladimir se trenutno nalazi na terapiji.

Pomozimo Vladimiru! Upišimo 390 i pošaljimo SMS na 3030. Njemu možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Da Vladimir pobedi kancer! Budimo humani!

Napomena: Korisnik je u mogućnosti da raspolaže sa novcem prikupljenim od SMS poruka, tek od momenta kada operater mobilne telefonije uplati novac na račune Fondacije. Operater na račun Fondacije uplaćuje samo sredstva koja je sam uspeo da naplati od donatora i to u periodu od 2 do 3 meseca od slanja SMS poruke.0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari