Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Životne priče

10. 05. 2017. 09:47   >>  10:02 Autor: z.š.

Marko i Jovana se venčavaju u subotu, a od familije su tražili poklon za Teodoru!

Teodora Vranješević, devojčica koju je Srbija SMS porukama poslala na lečenje, ima šansu da preživi zahvaljujući ljudima iz Srbije, regiona i dijaspore. Marko Aleksijević i Jovana Kalušević su još jedan primer da treba da budemo ponosni jedni na druge. Njih dvoje će se venčati u subotu, 13. maja, a od rodbine su tražili da, umesto cveća i torti,, doniraju novac za malu Teodoru. Jovanin post na FB prenosimo u celosti.

"U subotu 13.5.2017. je naše venčanje!! 
Želimo da i Teodora ima taj dan!!!
Dragi gosti, cveće koje donesete uvene u roku od par dana- Teodorin život je bitniji, torte koje donesete pojedu se i time se završava njihova lepota- Teodorin život je bitniji.. 
Molim sve drugarice, kume, tetke, strine i ujne- pošto su one zadužene za torte i cveće, da to ne donose već da taj deo stave u kutiju koja će biti na vidnom mestu,

A Marko i ja prikupljena sredstva ćemo uvećati i našim prilogom koji smo već planirali dati i odnećemo Teodorinim roditeljima.. 
Dragi naši, Teodoru ne poznajem lično, kao ni njene roditelje ali činjenicu da nekome život zavisi od 350 000 evra svakog trena nosim u sebi.. 
Ja dajem doprinos na jedini mogući način trenutno.. Ako se nekome ne dopadne moja ideja, sasvim je ok.. 
Želim da za par godina prođem kragujevačkim ulicama, Gimnazijskim trgom i sretnem Teodoru srećnu!!!"

BRAVO, KRAGUJEVČANI!!!

 

2 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari