Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Zdravlje

09. 01. 2018. 08:30   >>  12:31

Ovo su stvari koje vam ginekolozi nikada neće reći, a žarko žele!

Odlazak kod ginekologa nije najprijatnije dešavanje, ali je jednom godišnje obavezno! Ženama često bude neprijatno čim legnu na sto, pa se zato ustručavaju da pitaju sve što ih zanima. Nekada ginekolozi prećute mnoge stvari, a rekli bi vam da se i oni ne ustručavaju. O čemu je reč?

Ne morate da se depilirate

Ginekolozima je sasvim svejedno kakvu frizuru imate tamo dole. Imate li brazilku ili najbujniji grm je kod njih u drugom planu, jer se fokusiraju samo na zdravlje vagine, ne na izgled.

Ne brinite zbog toga kako mirišete "tamo dole"

Higijena je užasno bitna pa je uvek održavajte! Prema jednom istraživanju, ginekolozi su pacijentima više zamerali na neopranim nogama, a ne vagini. Noge su ipak bliže njihovom nosu, piše miss7.24sata.hr.

Ne morate da otkažete pregled ako ste dobili menstruaciju

Zapravo nema razloga da se pregled ne obavi i tada. Ako vama to nije neprijatno, tek vam zbog ginekologa ne treba biti! Koliko su se samo oni krvi nagledali – tokom porođaja, carskog reza… Jedino što je važno da ginekologu napomenete da li imate ciklus ili ne, kada vam uzima bris za razne testove.

Nijedan detalj vašeg seksualnog života im nije “previše”

Koliko ste partnera imali, da li vam je aktivan seksualni život i šta volite u krevetu, ginekolozima je vrlo važno kako bi dobro tumačili vaše telo. Samo znajte, niste prvi a ni poslednji koji ima neobičnu i skandaloznu priču, i njima to nije ništa posebno niti za osuđivanje.

Tagovi
0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari