Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Zanimljivosti

01. 11. 2018. 08:17   >>  13:45

Astro prognoza za NOVEMBAR: Koga "napada" prošlost, a ko je na "meti" udvarača?

Zvezde nam ne daju da predahnemo!

OVAN

Ljubav
Ukoliko ste zauzeti – sa jedne strane trigon Venere sa Marsom vrlo pozitivno deluje na odnos sa voljenom osobom, jača razumevanje, daje želju za više zajedničkih aktivnosti i društvenosti, a pozitivno deluje i na strast. Sa druge strane pak, Venera će tokom celog meseca biti u opozitnom aspektu sa Uranom iz vašeg polja ličnosti, što će nekim Ovnovima doneti potrebu da sebe i svoje želje stave na prvo mesto, zanemarujući ono što je partneru potrebno. U prvom delu meseca, dok je Mars u znaku Vodolije – neki od vas mogu osetiti suštinsku želju za slobodom, a da li ćete zaista napraviti i neki presek u trenutnom odnosu – to samo od vas zavisi. U drugom delu meseca, dok je Mars u znaku Riba – pojedini Ovnovi mogu čak poželeti da uđu u tajnu ljubavnu priču. No, ne treba zanemariti da će u onim odnosima koji su stabilni, ovaj aspekt potencirati na nežnosti, romantici, povezanosti. Ukoliko ste slobodni, ovaj mesec je za vas vrlo podsticajan, pun ljubavnih šansi! Neki od vas nisu spremni za vezivanje i uživaće u avanturama, a oni koji čekaju pravu ljubavnu priču – vrlo je izvesno da će je i dočekati!
Posao
Prelazak Jupitera u znak Strelca i vaše polje stranaca, putovanja, obrazovanja – svakako će vam u dužem narednom periodu davati mogućnosti da napravite velike iskorake u ovim segmentima. Tokom novembra već mogu započeti važni pregovori, što će vam dati vetar u leđa i učiniti da dajete svoj maksimum. Drugi deo meseca znatno ubrzava situaciju i tokom njega očekujte početke novih i prekide starih saradnji ili projekata. Po pitanjima novca – situacija se stabilizuje u većoj meri.
Zdravlje
U drugom delu meseca moguće su češće glavobolje kod mlađih Ovnova, kao i mogućnosti za povrede. Stariji u tom periodu mogu imati tegobe sa pritiskom. Češće kontrolišite krvnu sliku.

BIK

Ljubav
Početkom novembra mlad Mesec u Škorpiji, znaku koji predstavlja vaša emotivna partnerstva govori o postavljanju odnosa sa voljenom osobom na neke nove osnove. Razgovori će biti opušteniji, sa više pozitivne energije, češće ćete zajedno izlaziti i družiti se sa prijateljima...Doduše, u nekim odnosima tokom prve polovine meseca može biti par burnih momenata, ali ćete vas dvoje uspevati da se brzo vratite u normalu. Dok u drugom delu meseca Mars koji vlada vašim partnerima bude tranzitirao kroz znak Riba, a Merkur krenuo retrogradno – pojaviće se neusaglašenosti u vašem odnosu. Komunikacija može postati komplikovana, nejasna – iako nećete imati pravih razloga za koje možete da se „uhvatite“, non stop ćete osećati da nešto ne funkcioniše najbolje u vašem odnosu. Partner će vam biti čudan i sumnjiv, pa makar on ne davao nikakvog osnova za takvo vaše razmišljanje. Ukoliko ste usamljeni, vrlo brzo će se pokrenuti situacije na emotivnom planu. Novi ljudi, uzbudljiva dešavanja, čak i ulazak u neku formu odnosa. Ipak možete u nekom trenutku pomisliti da ste od ove osobe previše očekivali.....
Posao
Opozicija Venere sa Uranom koja je vrlo aktuelna tokom novembra, doneće promene u poslovnom segmentu. Iako će neke od njih za pojedine Bikove biti vrlo pozitivne i odvesti ih u pravcu novih poslovnih angažmana, oni se takođe mogu manifestovati i kroz prekide poslovnih saradnji i „odlazak“ sa postojećeg radnog mesta. No, svakako ovo suštinski ne znači loše po vas – promene su sastavni deo života i vode vas ka nečemu boljem i stabilnijem. Po pitanju finansija – bićete prilično zadovoljni.
Zdravlje
U prvom delu novembra – nestabilno. Slabe tačke su urološki ili ginekološki problemi, bubrezi, ali i upale i infekcije. Stariji pripadnici znaka mogu imati probleme sa žlezdama i krvnim pritiskom.

BLIZANCI

Ljubav
Kada početkom novembra prvo Merkur, a onda i Jupiter uđu u vaše polje braka, ulazite u period od godinu dana u kojem će doći do velikih, suštinskih promena u vašim emotivnim odnosima. Da, ovo je odlično vreme da se vežete i obavežete – da napravite korak napred u odnosu sa voljenom osobom. Za one koji su u braku dobar je momenat da se sve situacije koje su vas do sada mučile ili opterećivale konačno reše. No, nemojte zaboraviti da je Jupiter u ovoj svojoj poziciji simbolika pravde u svom punom sjaju, pa će u nekim odnosima njegov tranzit doneti čak i razvode. No, bilo kako bilo – imate pred sobom više od godinu dana da iskoristite Jupiterov uticaj na najbolji mogući način. Konkretno u novembru – prva polovina meseca je dosta mirna i stabilna, dok će u drugoj biti mogućnosti za par nesuglasica – najpre zbog loše komunikacije. Oni koji su usamljeni – i za vas je ovo izuzetno dobar period jer će tranzit Jupitera svakako doneti novu ljubav u vaš život. Postaćete meta udvaračima. Za vas bi bilo najbolje da odluku kome ćete se „prikloniti“ donesete u drugom delu meseca.
Posao
Mlad Mesec u vašem polju posla govori da Blizanci ulaze u jednu drugačiju životnu fazu. Već tokom prve dekade meseca očekujte nove poslovne ponude i pregovore sa jakim firmama, moguće i sa strancima. Promene koje vam dolaze prihvatite sa osmehom, jer vam svakako donose uspon na poslovnoj lestvici. Čak i ako prekinete sa trenutnim poslom, nema razloga za brigu. Ide vam nešto potpuno novo i neuporedivo bolje. Nezaposleni neka se aktiviraju što pre. Finansije – vrlo solidno.
Zdravlje
U drugom delu meseca stariji Blizanci neka obrate više pažnje na stomak, jetru i krvnu sliku. Kod mlađih je moguća pojačana nervoza.

RAK

Ljubav
Povratak retrogradne Venere u znak Vage i njena opozicija sa Uranom, koja će biti najaktuelnija u prvom delu novembra može zauzetim Rakovima doneti manje teškoće u odnosu sa partnerom. Potrebne su neke promene u odnosu, ali ono što je dobro jeste da je te promene sada moguće aktivirati, i to sa malo truda. U prevodu – više zajedno izlazite, budite spremni da saslušate jedno drugo, ali i da promenite neke svoje krute stavove, u stvari – budite više šarmantni i spremni na kompromis i sve će biti u najboljem redu. Ukoliko u ovom periodu dođe do prekida odnosa koji vam je važan, mogućnost za ispravke u drugom delu novembra postoji! Neki od vas mogu pokrenuti razgovore i „rad“ na prinovama, a pojedini Rakovi mogu i početi zajednički život sa partnerom. Oni koji su usamljeni, imaju razloga za radovanje. Mlad Mesec u vašem polju ljubavi govori o ulasku nove osobe u vaš život. Iako ćete imati „napade“ od strane prošlosti maltene tokom celog novembra, vi suštinski negde u sebi znate da je vreme da se ta poglavlja zatvore. Čekajte drugi deo meseca i pokretanje nove ljubavne priče...
Posao
Prvo Merkur, a zatim i Jupiter ulaze u vaše polje posla tokom prve dekade meseca. Vreme je da se pokrenete, vreme je da otvorite sebi neke nove poslovne mogućnosti. Mogu se neočekivano ponovo pokrenuti poslovne priče i projekti od kojih ste već digli ruke. U emotivnom segmentu treba da bežite od prošlosti, ali u poslovnom – da je oberučke prihvatite! Tokom celog novembra ćete imati šanse za zarade pored redovnog posla, tako da biste finansijskim segmentom trebali da budete zadovoljni.
Zdravlje
Drugi deo meseca vam donosi manji pad imuniteta. Trebali biste da obratite pažnju na ishranu, odmor, ali i na fizičku aktivnost.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari