Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Zanimljivosti

20. 09. 2018. 13:08   >>  13:43

Ima 26 godina, a samo 17 kilograma! Lekar joj kaže da može da glumi u horor filmovima! Skamenićete se kada joj vidite lice (FOTO)

Boluje od teške bolesti, a kadrovi koje ćete videti su prilično uznemirujući...

Kristina Karjagina (26) iz Rusije već godinama boluje od anoreksije zbog čega ima samo 17 kilograma. Međutim, njen lekar je vrlo neprofesionalno prokomentarisao kako bi Kristina mogla da glumi u horor filmovima i objasnio da je devojka na pola puta od izlečenja ako zna da se šali na svoj račun.  

Bolest se pojavila kad je bila u srednjoj školi, i tada je gotovo prestala da jede. Danas se njena ishrana sastoji od komadića jabuka i banana, a teži kao prosečno četvorogodišnje dete. Lekari joj savetuju hitno lečenje, u suprotnom bi devojka mogla umeti kroz godinu dana. 

Do sada je u Rusiji skupljeno oko 1 500 evra za Kristinin put u Nižnji Novgorod gde će primiti adekvatne terapije. Devojci je to samo dalo vetar u leđa da se bori za svoj život i polako je počela da jede više od voća. 

"Znam kako je kad neko stavi hranu pred vas, a vi ne možete da je jedete. Čak i kad ste svesni da umirete, vi ne možete da jedete", rekla je Kristina za Daily Mail. 

Iako je mnoge u početku šokirao "šaljiv" komentar Kristinog lekara, kasnije se ustanovilo da je lekar hteo da je oraspoloži i na duhovit način joj da snagu da nastavi da se bori za svoj život. 

 
 

 

 

 

Tagovi

Vezani video

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari