Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Zanimljivosti

10. 08. 2018. 14:00   >>  13:37

Ako imate MLADEŽE na jednom od ovih 12 mesta na telu, to znači da vas u životu čekaju OVE STVARI

Ako pitamo hinduiste, mladeži na telu predstavljaju neko stanje ili još bolje, blagostanje u budućnosti. Veličina, oblik i boja takođe određuju njegovo značenje.

Na ovih 12 mesta je dobro imati mladež, jer to obećava bogatstvo i mogućnost čestih putovanja.

1. Mladež na desnom obrazu - Osoba koja ima madež na obrazu će vrlo brzo nakon venčanja steći veliko bogatstvo. 

2. Mladež iznad usana - Madež koji je proslavio Sindi Kraford je madež koji odlikuje uporne i tvrdoglave ljude koji lakše od drugih dolaze do cilja, pa samim time se i brže bogate od drugih.

3. Mladež kod nosa - Ako je madež na nosu i odmah pored njega, velika je verovatnoća da će vlasnik tog ponosa biti imućna osoba. Osobe sa madežom na nosu imaće zdravlje i poslovno uspeh u životu.

4. Mladež na peti - Madeži na ovom mestu nisu česti, ali osobe koje ih imaju sklone su čestim putovanjima. Češće u blizini svog rodnog grada, ali putovanja su putovanja, zar ne? Naravno, niti putovanja preko oceana nisu baš toliko retkost za ovu osobu...

5. Mladež na struku - Ovaj vrlo profinjeni madež imaju doista posebne osobe. Iako vlasnici madeža na struku se većinu života osećaju nezadovoljnima i nemirnima jer uvek teže nečem višem, te iste osobe će često biti i vrlo uspešne i puno toga postići, piše miss7.24sata.hr.

6. Mladež između očiju - takozvano "treće oko" obeležava bogatstvo i zadovoljstvo životom većinu vremena. I ono najvažnije, vlasnici madeža između i iznad očiju će se naputovati u životu.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari