Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Zanimljivosti

13. 02. 2018. 14:00   >>  12:26

Pogledajte svoje noge u ogledalu! Njihov oblik otkriva kakve ste u krevetu

Mnogi muškarci navode oči, usta i noge kao prvo što vide pri upoznavanju žena, jer oni u njenoj fizičkoj pojavi traži znakove koji bi mu možda otkrili kakva će biti veza sa tom ženom, kao i kakva je u krevetu. Oblik ženskih nogu može reći mnogo toga o navikama u krevetu, a to nije nimalo neobično, jer se sve zasniva na razumevanju ljudske anatomije i veze između ljudskih veza i hormonskog sastava.

Kako oblik ženskih nogu određuje njene seksualne navike?

Stanite tako da vam noge budu jedna uz drugu i pogledajte se u ogledalo.

Tip A

Počevši od gležnjeva, a završavajući se malo više od sredine tela, noge su u pravoj liniji i postoji samo jedna rupa između njih. Postoji prilično rasprostranjeno uverenje da što je manji jaz između nogu, to je žena bolja u krevetu.

Po pravilu, ove žene su jako nežne, a muškarce privlače svojom osećajnošću i ženstvenošću. One vole preuzimati inicijativu i žele da muškarac "obavi sav posao". To može biti i opasno za odnos jer većini muškaraca to brzo dosadi. Žene s takvim nogama bi trebalo da pokušaju da budu malo atraktivnije.

Tip B

Noge se dodiruju samo na jednom mestu, na gležnjevima. Ovakve žene vole proživljavati nova iskustva, a vole i element igre u svojim odnosima. One su hrabre i avanturistički nastrojene. One su spremne da preuzmu glavnu ulogu u vezi, ali takva prekomerna hrabrost ponekad može uplašiti muškarce. Takve žene bi zbog toga trabalo da se kontrolišu.

Tip C

Noge su blizu jedna drugoj, ali se ne dodiruju. Žene s ovim tipom nogu su veoma nežne i romantične, ali ako im date sigurno mesto, pretvorit će se u divlje mačke.

Tip D

Noge se dodiruju u gornjem delu bedara, na kolenima, listovima i gležnjevima, to je jedan od najrasprostranjenijih oblika nogu. Takve žene se ponašaju prirodno i tradicionalne su u krevetu. One ne vole da eksperimentišu i imaju nekoliko omiljenih poza kojih se drže. Ali, ako njihov partner želi da isproba nešto novo, podržaće ga. Muškarci vole takve žene jer im ulivaju poverenje. Osim toga takve noge su i jako atraktivne, piše radiosarajevo.ba.

Tagovi
0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari