Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Zanimljivosti

08. 01. 2018. 17:00   >>  13:56

JELKA koja vam se najviše dopada otkriće vam kakva vas godina čeka!

Odaberite jelku koja vam se najviše sviđa i saznajte kakva je godina pred vama...

Jelka br. 1

Godina koja je pred vama biće jedna od najuspešnijih u vašem životu. Bitno je ispravno postaviti prioritete, odabrati načine delovanja, cilj koji vam je posebno bitan, i ne trošiti snage i vreme na druge stvari. Dosta ćete postići, ako od samog početka odaberite ispravan pravac.

Jelka br. 2

Godina će za vas biti obećavajuća. Učiniće vam se da vas se, odjednom, celi svijet setio, svima ćete postati potrebni. Imaćete mnoštvo planova za sve sfere života. Neće se sve odmah ostvariti, ali neki od projekata postaće temelj vaše budućnosti.

Jelka br. 3

Godina će za vas biti VESELA. Čak i ako ste vrlo ozbiljnog raspoloženja, to vas neće sprečiti da se, od srca, dobro zabavite u novoj godini. Za veselje i zabavu biće mnoštvo razloga, vaš smeh će privući mnogo dobrih ljudi, kako na poslu, tako i u privatnom životu.

Jelka br. 4

Godina će za vas biti neobična. Čak, i da su vas upozorili, i dalje ne biste poverovali. Samo zapamtite: neobično, novo – ne znači loše. 

Jelka br. 5

Godina će za vas biti spokojna. Neće biti nikakvog previranja, nikakvih neugodnih iznenađenja, sve će ići razmerno i postupno, baš onako kako biste želeli. Ova godina postaće za vas predah, vreme kada ćete prikupljati snagu za ozbiljan korak napred.

Jelka br. 6

Ova godina će za vas biti romantična. Možda i jedna od najromantičnijih u vašem životu. Sve će biti kao prožeto ružičastom izmaglicom nežnosti i topline. Ona će vas obaviti i podariti najuzvišenija osećanja, zadovoljstvo zbog onoga što se događa, piše aura.ba.

Jelka br. 7

Godina će biti za vas velikodušna. Želite mnogo, želite svašta što vam padne na pamet. Neko će pomno slušati vaše želje i ispunjavati ih, s vremena na vreme. Ali budite oprezni, ispunjenje želje ne donosi uvek sreću. Pazite šta želite, možda vam se i ostvari.

Jelka br. 8

Godina će za vas biti bajkovita. Čak i ako ste apsolutni skeptik i cinik, u ovoj godini će se dogoditi nešto toliko divno i čudesno, da za to nećete moći da pronađete odgovore u nauci. Naći ćete se u bajci i sami ćete se pretvoriti u "heroja koji je pobedio zmaja”.

Jelka br. 9

Godina će za vas biti dobra. Svet će sakriti svoje zube i kandže, i pevati samo uspavanke za vas. Promenićete svoj ugao gledanja: od sada ćete osećati samo dobro. Shvatićete da je dobrota i – zaštita, i oružje.

Pratite nas i na Viber-u!

1 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari