Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Zanimljivosti

22. 11. 2017. 17:00   >>  16:10

Posle 19 godina braka, supruga mi je priznala da je muško! Skoro da sam umro...

Nesvakidašnja ispovest tužnog i razočaranog supruga.

Devetnaest godina braka je tajila informaciju da je rođena kao muškarac, pa je u jednom momentu promenila pol. Suprugu, 64-godišnjem Džanu, nije planirala da kaže, sve dok je on to posle 19 godina pitao i to samo zato što mu je drug "bacio“ mrvu sumnje da je Monika možda muško, pošto je dugo izbegavala seks.

Upoznali su se 1993. kod njegove sestre, gde je Monika radila kao dadilja. I ona i Džan iza sebe imaju dva braka, a sada, po svemu sudeći, i ovaj je postao deo prošlosti.

"Moj drugi brak bio je na klimavim nogama u vreme kada sam upoznao Moniku. Brzo smo se zaljubili jedno u drugo. BIla je vrlo ženstvena i privlačna žena i nije imala nikakvih muških osobina”, prisećao se Džan i dodao kako ništa nije posumnjao ni tokom seksa, jer je ona uvek koristila lubrikant.

Kada su odlučili da se uzmu, oboje su se složili da ne žele decu, pogotovo  on jer je imao dvoje iz prethodnih brakova.

“Monika je bila sjajna žena, uvek brižna majka prema mojoj deci, odlučno je kuvala, čistila i peglala. Kakos am ja mogao da znam da je ona rođena kao muškarac”, nastavio je razočarani suprug.

Da je Monika možda transseksualac, Džan je počeo da razmišlja nakon što mu je rođak “ubacio” tu sumnju, a pošto više nije mogao da živi u neizvesnosti, pitao ju je.

“Kada mi je priznala, moj svet se srušio u sekundi. Zamalo nisam umro od šoka. Odmah sam joj rekao da se iseli”.

Dodao je da je slučaj završio na sudu, jer Monika nije želela da ode.  Sud je odlučio da ona može da ostane da živi u istoj kući sa njim, bar dok se ne snađe. Sreću se svakog dana, ali ne razgovaraju, piše Telegraph

Pratite nas i na Viberu!

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari