Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Zanimljivosti

09. 11. 2017. 09:27   >>  09:33

ČUDO OD DETETA: Pričao je i pisao nekoliko meseci posle rođenja, a živeo je na Marsu (VIDEO)

On je za samo nekoliko meseci od rođenja već umeo tečno da govori i piše. On tvrdi da je u prethodnom životu živeo na Marsu, dok “nije počeo rat koji je uništio život na planeti”. Od malena je pričao o vanzemaljskim civilizacijama, iako mu roditelji nikada nisu pričali o tome niti mu puštali takav sadržaj.

On je Boriška Kiprijanović koji danas ima 21 godinu i koji je zbog svoje čudne priče vrlo popularan u Rusiji.

Njegova priča slična je scenariju nekog naučno-fantastičnog blokbastera, kako sam tvrdi „dok je živeo na Marsu i tamo radio kao pilot, posetio je Zemlju i ostao u dobrim odnosima sa Egipćanima“.

Mladi Rus, u čiju priču malo ko veruje, kaže i da je predvideo da će se život na Zemlji značajno promeniti kada se "otključa Velika piramida koristeći mehanizam koji se nalazi iza njegovog uha".

Boriška trenutno živi u Volgogradu, a njegova priča izaziva veliku pažnju među teoretičarima zavere koji u njegovu priču veruju. Marsovci lepo žive ali do 35. godine, a za medije je takođe ispričao da je “nuklearni rat zbrisao život sa Marsa”.  

“Nemamo strah od smrti jer živimo večno. Dogodila se velika katastrofa dok sam živeo na Marsu. Ljudi kao što sam ja i dalje žive na Marsu. Izbio je i nuklearni rat među njima. Sve je izgorelo. Samo je nekoliko njih preživelo. Izgradili su skrovišta i napravili novo oružje”, rekao je mladić, za koga su ruski mediji napisali da ima "nestvarno bujnu maštu".

Boriška je opisao i fizički izgled Marsovaca, i kaže da su visoki u proseku 215cm i da mogu da dišu ugljen-dioksid, te da trenutno i dalje žive na Crvenoj planeti, ali pod zemljom. Takođe, "tehnološki su mnogo napredniji od nas i mogu da putuju čak i do drugih galaksija".

Da li je priča mladog Rusa jedan sjajan marketinški trik, posledica opsednutosti svemirom i Marsom ili nešto treće, procenite sami.

Pratite nas i na Viberu!

1 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari