Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Zanimljivosti

10. 10. 2017. 16:00   >>  16:13

Komšijama je smetao GLASAN SEKS mladog bračnog para, pa su im napisali ovo pismo! Međutim, stigao je i odgovor... (FOTO)

Komšije iz jednog grada u Dalmaciji odlučile su da upozore svoje susede zbog preglasnog seksa i napisale su im pismo, koje su okačili u hodniku zgrade, u kom ih upozoravaju da ne žele da ih slušaju kako "urliču" i da "stišaju svoje životinjske glasove jer ih i deca slušaju".

"Drage nove komšije sa trećeg sprata! Kao prvo, dobrodošli u našu zgradu. Kao drugo, drago nam je kad se mladi ljudi vole, ali nam i nije baš drago, a ni ugodno za uši što moramo da vas slušamo kako urličete. Jasno nam je da se parite, ali dajte pobogu stišajte malo te životinjske glasove", napisali su susedi uz opasku da nove komšije slušaju i deca iz te, ali i iz okolnih zgrada.

"Ako ne možete da se stišate, dajte bar zatvorite prozore. Unapred zahvalni, vaši susedi (i ostali komšiluk)", stoji na kraju pisma.

U međuvremenu je stigao i odgovor od mladih komšija:

"Dragi susedi! Kao mladim ljudima koji se vole, drago nam je da nam želite dobrodošlicu. Ali nam i nije baš drago da non-stop slušamo vašu decu kako urliču i žene koje viču na muževe. Voleli bismo kad bi svet bio srećno mesto bez nasilja i uplakanih dečjih lica i nesrećnih žena. Samo ljubav! (Sorry na vođenju ljubavi, but not sorry)", poručile su nove komšije sa trećeg sprata, piše blic.rs.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari