Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Zanimljivosti

09. 10. 2017. 13:00   >>  12:38

Priča zapalila društvene mreže! Verenik ju je ostavio pred oltarom, a ona mu se osvetila i tako postala carica u očima svih žena!

Osveta se servira hladna, ali ako pitate Kejti Kolins njena životna mantra je - treba da se dobro ohladi! Verenik ju je ostavio tri meseca pre venčanja, iako je ona bila spremna da stane sa njim pred oltar. Umesto da padne u depresiju i započne život sa 15 mačaka uradila je nešto mnogo bolje.

Tomas Soter, Kejtin verenik, 2012. godine posle devet godina skladne veze je shvatio da ona nije žena njegovog života i ostavio ju je. Sve je bilo spremno za veliki dan i par je potrošio preko 25 000 funti, ali Tomas je priznao Kjeti da se viđa sa drugom devojkom i da više nema nikakve emocije prema njoj.

"Srce mi je bilo slomljeno, bila sam zbunjena, ali sam shvatila da sam dugo vremena živela u iluziji. Nisam znala kuda će me život dalje odvesti. Zato sam odlučila da prodam kuću, automobil, sve vrednosti koje posedujem i spakujem svoj život u ranac i odem negde daleko", ispričala je Kejti za "Independent", prenosi noizz.rs.

Kolins je sa jednim rancem obišla svet - Himalaje, vulkan u Čileu, severni deo Tajlanda i džungle. Njena priča je postala viralna na društvenim mrežama, a samim tim i njen Instagram profil. Kejti je iskoristila slomljeno srce, putovanja i napisala bestseler "The Lonley Hearts Travel Club" koji je inspirisan njenim putovanjima.

"Iskreno, imam utisak da živim u nekom romantičnom i komičnom filmu. Singl devojka koja putuje svetom, nakon što ju je verenik ostavio. Ovo je najbolja osveta. Srećna sam i već imam dogovor sa izdavačem. Pišem četvrtu knjigu", dodaje Kejti.

K ejti Kolins je trenutno jedna od najvećih faca na Instagramu, a njen verenik je singl - ostavila ga je nova devojka.

Tagovi

Vezani video

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari