Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Zanimljivosti

12. 09. 2017. 15:00   >>  12:56

Obavio je PRAVILA ZABAVLJANJA sa svojim ćerkama i tako postao otac godine! Tate, slažete li se sa njim?

Džef Velč je ovih dana na Instagramu proglašen za „očinskog zaštitnika“. Ima pet ćerki sa kojima živi u Australijio, a razlog zašto je dobio tu titulu je fotografija koju je nedavno objavio.

"Pravila za zabavljanje sa mojim ćerkama“ je naslov fotke, a prenosimo vam tekst u celosti:

"Moraćete da ih pitate koja su njihova vlastita pravila. Ne odgajam svoje ćerke da budu tip žene kojima je potrebno da se njihov otac ponaša jezivo i posesivno da bi ih tretirali s poštovanjem. Poštovaćete ih, a ako nećete, obećavam vam da im neće biti potrebna moja pomoć da vas pošalju gde vam je mesto", napisao je ponosni otac, a njegova "pravila" postala su viral.

Za "Today" je objasnio da razume potrebu drugih očeva da zaštite svoje ćerke, ali da je svojim postom hteo nešto drugo da istakne.

"Odlično to razumem. Ali ono o čemu govorim nema nikakve veze s tim ‘zaštitničkim instinktom’, već sa određenim dominantnim stavom prema ženama i uverenjem da žene nisu sposobne da se brinu same o sebi”, rekao je Velč.

On inače piše poeziju, deklariše se kao umetnik i "kreten, ali na sladak način", a na Instagramu redovno deli inspirativne poruke.

1 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari