Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Zanimljivosti

11. 08. 2017. 11:13   >>  11:01

Ako stalno viđate ove znakove na dobrom ste putu da vam se promeni život

Verujete li u Zakon privlačenja? Oni koji vjeruju u njega smatraju da nam svemir redovno šalje znakove da smo na pravom putu i da će nam se život promeniti

Iako je zapravo manifestacija onoga što želite najočigledniji znak da Zakon privlačenja radi za vas, svemir šalje manje, suptilnije signale kada ste na pravom putu.

Mnoge od najuzbudljivijih uspešnih priča imaju određene zajedničke ključne znakove, zato obratite pažnju na sledeće znakove – svi oni vam govore da napredujete na putu do uspeha.

Pratite nas i na Viberu!

Viđate brojeve 1111 ili 111

1111 i 111 su jedne od najmoćnijih ponavljajućih brojčanih sekvenci na koje možete naići. Generalno, broj 1 ima snažnu povezanost sa konceptima autonomije, novih početaka i vaše moći da stvorite sopstvenu stvarnost.

Dakle, ako viđate te brojeve verojatno počinjete da koristite pun potencijal Zakona privlačnosti pa bi trebalo da nastavite da radite to što radite.

Konkretno, obratite pažnju dok gledate ove brojeve – često će se pojaviti upravo onda kada imate nove ideje o delima koje bi trebali poduzeti kako bi došli do cilja.

Podilaze vas žmarci 

Pod uslovom da znate da niste bolesni, kada osećate ježenje ili žmarce – to je zapravo pozitivan znak na vašem putovanju sa Zakonom privlačnosti. Kada se to dogodi, vaše telo i vaš podsvesni um su usklađeni s nečim važnim u vašem okruženju, prikupljaju obećavajuću promenu u vašoj vibraciji.

Možda ćete osetiti žmarce kada upoznate neku novu osobu koja će biti važna u vašim dostignućima ili kad se krećete izvan svoje zone konfora u službi svog cilja.

Kada mislite o osobi, a onda odmah primite telefonski poziv ili e-mail od nje, uzmite to kao pokazatelj da je vaš potencijal manifestacije upravo sada vrlo visok. Čak i ako ta osoba nema nikakve veze s glavnom stvari koju pokušavate da privučete, ova vrsta susreta dokazuje da vas svemir čuje kada jasno i glasno tražite nešto.

Duga i formacije oblaka

Prirodni svet takođe može da vam pruži signale koji vam pokazuju da ste na dobrom putu sa Zakonom privlačnosti. Ako vidite dugu, budite uvereni da se približavate svom cilju. Konkretno, mnogi ljudi vide duge kada savladavaju značajne prepreke ili izazove koji su ih sprečavali da ostvaruju svoje snove.

Zastanite na trenutak, pogledajte u nebo i razmotrite oblike oblaka. Ako vidite nešto pozitivno, kao što je zvezda, srce ili čak i nešto što izgleda kao stvar koju najviše želite - to je još jedan pozitivan signal.

Viđate svoje inicijale

Vaši inicijali se mogu pojaviti na raznim mestima, kao na primer na registarskim oznakama automobila. Uglavnom, što češće viđate inicijale, to je jača dvosmerna veza između vas i energije Svemira. 

Viđate ponavljajuće uzorke brojeva

Iako je broj 1 je možda najznačajniji broj koji možete videti da se ponavlja, bilo koji ponavljajući sled brojeva govori da Zakon privlačenja radi za vas. 

Proučavanje numerologije može vam pružiti više specifičnih činjenica o tome šta pojedini broj može da znači. Na primer, kombinacija 21:21 vezana je za ravnotežu i samospoznaju, što ukazuje da rastete kao osoba. Kombinacija 9:11 pokazuje da je sada idealno vreme za napuštanje starih navika ili rutine koja vam više ne odgovara. Saznajte više o numerološkom značenju brojeva koji se ponavljaju u vašem životu.

Smirenost

Ako se osećate značajno mirnije u poslednje vreme i ne postoji očigledan razlog za to (npr. opuštajuće masaže), to znači da ste primili znakove koji govore da je vaša vibracija usklađena s vibracijom Svemira.

Kad god radimo ono za što smo rođeni da radimo – stvari koje nam donose najviše inspiracije i zadovoljstva – tada vlada inherentan osećaj mira. Čak i ako još niste postigli svoje glavne ciljeve, osećaj smirenosti pokazuje da ste sada u skladu s vašom svrhom.

Doživljavate "deža vu"

Na kraju, svaki put kada doživite "deža vu" – taj osećaj da radite ili osećate nešto što ste već prije radili i osećali, možete se zaključiti da Zakon privlačenja radi za vas. To iskustvo doživljavate kada zaista nađete svoje mesto u svetu.

Takođe, možete izvući preciznije zaključke u zavisnosti od toga kada se "deža vu" javlja. Ako i dalje budete imali ove epizode na određenom mestu ili u društvu određene osobe, razmislite kako vas ta lokacija ili pojedinac mogu podstaći u radu na ostvarenju vaših ciljeva.

Izvor: Atma.hr

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari