Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Zanimljivosti

17. 07. 2017. 12:44   >>  13:00

Muslimanke konačno otvoreno o seksu! Objavljeno uputstvo za "halal seks" koje objašnjava da...

Nedavno je objavljena knjiga "Muslimansko seks uputstvo: Halal vodič za vrhunski seks“ (The Muslimah Sex Manual: A Halal Guide to Mind-Blowing Sex) koja je odmah uzdrmala muslimansku zajednicu u Velikoj Britaniji.

Autorka nije želela da otkrije svoj identitet, već se sve vreme predstavlja pod pseudonimom Um Muladhat.

Glavna tema knjige je da žene mogu preduzeti inicijativu u seksu i da nije sramota da pokažu interesovanje za novim znanjem u krevetu.

Autorka daje ljubavne savete o svemu – od ljubljenja do najboljih poza za seks.

"Mnoge Muslimanke se udaju bez stvarne potrebe da nauče nešto o seksu. Znale su samo za „penis u vaginu“, a veoma malo o tome kako da njihov seksualni život postane još uzbuljiviji. Sve to nedostaje u savremenoj islamskoj literaturi“, rekla je autorka za Gardijan.

Šaisra Gohir, predstavnica Muslimanske ženske mreže u Velikoj Britaniji, pohvalila je knjigu, obrazlažući da ona navodi žene da razgovaraju o seksu.

"Krivica koja se vezuje uz seks usađena je kod žena još od detinjstva. Seks im je predstavljen kao nešto prljavo, a ženska seksualnost kao nešto što se kontroliše. Žene stupaju u brak a da nemaju samopuzdanja da kažu 'Ja ne uživam u ovome' ili 'Ja hoću to'. Krajnje je vreme da se o seksu otovoreno razgovara“, zaključuje Gohir.

Pratite nas i na Viberu!

Izvor: metro.co.uk

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari