Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Zanimljivosti

19. 06. 2017. 10:20   >>  10:33

Otkrivena misterija! Ko su Putinove ćerke i čime se bave?

Ako je nečiji život prekriven tajanstvenim velom, onda je to svakako život predsednika Rusije. Sve što se tiče njegovog političkog života nam je poznato, ali privatni?

Pratite nas i na Viberu!

Sada je konačno razrešeno da Vladimir Putin sa bivšom suprugom Ljudmilom ima dve ćerke – Mariju (32) i Ekaterinu (31), iako on to nikada ranije nije zvanično potvrdilo, a sada saznajemo i razlog zašto.

"Ne samo da moje kćerke žive u Rusiji, već su se i obrazovale ovde, u svojoj zemlji. Ponosan sam na njih, jer vredno rade i studiraju, a govore tečno i tri evropska jezika", izjavio je Putin nakon tradicionalne godišnje konferencije.

Nije, međutim, želeo da govori o tome čime se one bave.

"Njih dve prave svoje prve korake u karijerama i dobro napreduju. Ne vole kamere ni reflektore, pa tako nikada nisu želele da nose etiketu „deca poznate ličnosti“. Žele da žive mirnim životom.

U javnosti se priča da je mlađa Putinova ćerka, Ekaterina zaposlena na moskovskom univerzitetu kao akrobatkinja. Preuzela je bakino prezime „Tikhonova“, da bi zaštitila svoj identitet, prenosi žena.blic.rs.

Poznato je i da, zajedno sa svojim suprugom Kirilom Šamalovim (33), koji je inače prijatelj njenog oca, poseduje veoma vrednu imovinu.

Starija kćerka Marija je završila medicinski fakultet u Moskvi i udata je. Nedavno se proširila vest da je ovaj par dobio sina i da je Putin postao deda, ali to je nepotvrđeno. Kao što su nepotvrđene glasine da je dosta liberalna i da ima mnogo prijatelja po Evropi.

Izvor: radiosarajevo.ba

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari