Prva Srpska Televizija :: Zabavni video http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/rss.html sr http://www.prva.rs/img/logo.png Prva Srpska Televizija :: Zabavni video http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/rss.html Nataša Pavlović nasela na skrivenu kameru i zasmejala sve u studiju http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/129432/natasa-pavlovic-nasela-na-skrivenu-kameru-i-zasmejala-sve-u-studiju.html Nataša Pavlović bila je prošle nedelje žrtva skrivene kamere. Produkcija emisije „Praktična žena“ više puta ju je iznenadila nepredviđenim situacijama. Ipak, od svih iznenađenja, najgore je podnela kada su joj stavili smrdljivu hobotnicu na glavu. Pogledajte simpatičnu Natašu kako je reagovala!

]]>
Fri, 16 Feb 2018 10:29:00 +0100 Zabavni video http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/129432/natasa-pavlovic-nasela-na-skrivenu-kameru-i-zasmejala-sve-u-studiju.html
Mlada je umesto prvog poljupca od mladoženje "popila" šamar... Zašto? http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/128519/mlada-je-umesto-prvog-poljupca-od-mladozenje-popila-samar-zasto.html Sve je izgledalo kao da će to biti sasvim obično venčanje, međutim mlada je od mladoženje pred izgovaranje zaveta "popila" kratki šamar posred lica. Zašto je to učinio i zašto su se sve zvanice smejale?

Pratite nas i na Viberu!

]]>
Wed, 24 Jan 2018 10:00:00 +0100 Zabavni video http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/128519/mlada-je-umesto-prvog-poljupca-od-mladozenje-popila-samar-zasto.html
Zamislite da u svom domu imate PROZOR koji se u dva pokreta pretvara u BALKON! Pogledajte... (VIDEO) http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/127882/zamislite-da-u-svom-domu-imate-prozor-koji-se-u-dva-pokreta-pretvara-u-balkon-pogledajte-video.html Danci su poznati po proizvodnji prozora, ali njihov poslednji izum je prevazišao sva očekivanja.

Napravili su prozor koji se u dva poteza pretvara u mini-balkon.

Pogledajte o kakvom format reč:

Pratite nas i na Viber-u!

]]>
Fri, 12 Jan 2018 09:15:00 +0100 Zabavni video http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/127882/zamislite-da-u-svom-domu-imate-prozor-koji-se-u-dva-pokreta-pretvara-u-balkon-pogledajte-video.html
Vrištaćete od smeha! Ukrali su mu devojku, ali pogledajte kako je on reagovao! (VIDEO) http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/127541/vristacete-od-smeha-ukrali-su-mu-devojku-ali-pogledajte-kako-je-on-reagovao-video.html Kako biste vi reagovali da vam neko priđe na ulici i ukrade vam vašu lepšu polovinu i to usred komunikacije? U ovom snimku, žrtava je bilo više ali reakcije jedne je baš specifična...

Pratite nas i na Viber-u!

]]>
Sun, 7 Jan 2018 12:00:00 +0100 Zabavni video http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/127541/vristacete-od-smeha-ukrali-su-mu-devojku-ali-pogledajte-kako-je-on-reagovao-video.html
Ona je SENZACIJA NA TVITERU! Pokušala je da kliza, a jedva sačuvala glavu... I to sve sa osmehom! http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/126979/ona-je-senzacija-na-tviteru-pokusala-je-da-kliza-a-jedva-sacuvala-glavu-i-to-sve-sa-osmehom-.html Madoka Takajama, 16-godišnjakinja iz Japana, na društvenim mrežama je postavila snimak na kojem se vidi kako ona pokušava da kliza na ledu.

Nije da se devojci rugamo, situacija je stvarno urebesna i smešna, ali u isto vreme i zabrinjavajuća. Prosudite sami i pogledajte kako je uspela da na kraju ostane nepovređena.

Pratite nas i na Viberu!

]]>
Sat, 30 Dec 2017 15:00:00 +0100 Zabavni video http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/126979/ona-je-senzacija-na-tviteru-pokusala-je-da-kliza-a-jedva-sacuvala-glavu-i-to-sve-sa-osmehom-.html
NE DIRAJ MOJU SESTRU! U ringu se umešao mlađi brat i tako zasmejao milione ljudi... (VIDEO) http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/126568/ne-diraj-moju-sestru-u-ringu-se-umesao-mladji-brat-i-tako-zasmejao-milione-ljudi-video.html Dečak iz SAD je zajedno sa roditeljima otišao da gleda svoju stariju sestru kako se rva u ringu. Međutim, čim je meč počeo, brat je morao da reaguje.

Van svih protokola, van svake pameti, dečak je usred tuče uskočio u ring u želji da spasi svoju sestru. Mališan nije imao pojma da sestrina protivnica nije imala nameru da je povredi, već su mu roditelji kasnije objasili da je rvanje vrsta sporta.

]]>
Wed, 20 Dec 2017 11:00:00 +0100 Zabavni video http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/126568/ne-diraj-moju-sestru-u-ringu-se-umesao-mladji-brat-i-tako-zasmejao-milione-ljudi-video.html
Zašto biste se budili alarmom sa mobilnog telefona, kad možete kao on... Flašama! http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/126297/zasto-biste-se-budili-alarmom-sa-mobilnog-telefona-kad-mozete-kao-on-flasama.html Što jednostavno, kad može komplikovano. Česta parola koju neki ljudi ne razumeju, ali je jedina koja funkcioniše. Pogledajte prilog u nastavku i kažite nam da li biste mogli da se i vi ovako budite?

Pratite nas i na Viberu!

]]>
Wed, 13 Dec 2017 09:15:00 +0100 Zabavni video http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/126297/zasto-biste-se-budili-alarmom-sa-mobilnog-telefona-kad-mozete-kao-on-flasama.html
INTERNET GORI! Crnogorac podigao nogu i novčanicom od 50 EVRA počeo da ČISTI CIPELE! http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/126010/internet-gori-crnogorac-podigao-nogu-i-novcanicom-od-50-evra-poceo-da-cisti-cipele-.html Na društvenim mrežama osvanuo je snimak iz jedne crnogorske srednje škole koji je sve zaprepasio.

Na snimku se vidi momak koji novčanicom od 50 evra briše cipele. Mnogi su ovaj potez srednjoškolca okarakterisali kao bahat i neprimeren, što se moglo i očekivati.

"Za te pare bi bolje bilo da kupiš nesto čime ćes stvarno očistiš te cipelčine, ili eventualno da kupis nesto za obuti”, bio je jedan u moru sličnih komentara.

Bilo je i onih koji ponašanje opravdavaju time da je ono tipično za adolescentski uzrast.

Pratite nas i na Viberu!

]]>
Thu, 7 Dec 2017 10:04:00 +0100 Zabavni video http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/126010/internet-gori-crnogorac-podigao-nogu-i-novcanicom-od-50-evra-poceo-da-cisti-cipele-.html
Zašto ovaj Indijac 40 godina drži podignutu ruku? http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/125982/zasto-ovaj-indijac-40-godina-drzi-podignutu-ruku.html Amar Bharati drži desnu ruku podignutu duže od 40 godina. On se odrekao ovozemaljskog, udobnog, svakodnevnog života da bi se posvetio hinduističkom bogu Šivi.

Mišići na ruci su mu u potpunosti atrofirali, a nokti su mu ogromni i uvijeni. Ipak, njegov čin je postao simbol vere, pa se i drugi hinduistički monasi ugledaju na njega.

Bharati ističe da položaj njegove ruke predstavlja stalan pozdrav i da je to uradio zbog mira u svetu. On naglašava da podignuta ruka znači protest protiv nasilja.

Šiva ili Veliko božanstvo (Mahadeva) jedno je od tri najviša božanstva u Indiji. Uz Bramu i Višnu, predstavlja sveto trojstvo (Trimurti) u hinduizmu.

Veliko božanstvo je nekad predstavljeno kao muško, nekad kao žensko i može uzeti različite forme.

Prvobitno božanstvo vatre, koje oživljava i uništava kosmos, predstavlja se sa dva lica, od kojih jedno označava plodnost, a drugo milost.

Izvor: B92

]]>
Wed, 6 Dec 2017 13:48:00 +0100 Zabavni video http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/125982/zasto-ovaj-indijac-40-godina-drzi-podignutu-ruku.html
Pogledajte optimistu koji je pokušao da skoči sa 19. sprata samo da ne bi platio račun... (VIDEO) http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/125266/pogledajte-optimistu-koji-je-pokusao-da-skoci-sa-19-sprata-samo-da-ne-bi-platio-racun-video.html Prizor koji se ne viđa svaki dan, definitivno!

Evo krenite od sebe. Šta biste vi učinili samo da ne platite dug?

Ovaj Kinez baš sve, čak i da rizikuje svoj život. Tako je, da ne bi platio račun u hotelu, pokušao da skoči sa 19. sprata pomoću telefonskih kablova. Bio je uveren da će se lako domoći zgrade pored, ali se stvar toliko iskomplikovala da je na kraju završio u zatvoru. Ali, srećom je izvukao živu glavu.

Pogledajte prizor njegovog ček ina. Snimak je pregledan više od 7 300 000 puta.

Pratite nas i na Viberu!

]]>
Sun, 26 Nov 2017 14:47:00 +0100 Zabavni video http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/125266/pogledajte-optimistu-koji-je-pokusao-da-skoci-sa-19-sprata-samo-da-ne-bi-platio-racun-video.html
Kad tata bebi seče noktiće, bebi ne preostaje ništa drugo osim da... http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/125232/kad-tata-bebi-sece-noktice-bebi-ne-preostaje-nista-drugo-osim-da.html Ovo je zasigurno nešto najslađe što ćete danas videti!

Reakcije bebe će vas oduševiti!

]]>
Sun, 26 Nov 2017 12:05:00 +0100 Zabavni video http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/125232/kad-tata-bebi-sece-noktice-bebi-ne-preostaje-nista-drugo-osim-da.html
Ćevapi i srpsko kolo na ulicama: Ako ne možete da zamislite kako se Srbi u SAD vesele uz svoju muziku, pogledajte video! http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/125197/cevapi-i-srpsko-kolo-na-ulicama-ako-ne-mozete-da-zamislite-kako-se-srbi-u-sad-vesele-uz-svoju-muziku-pogledajte-video.html Nedavno je Floridi organizovana prava fešta i to samo za Srbe. Od 17. do 19. novembra, svi Srbi koji žive na teritoriji Floride okupili su se na Tampa Beju i uživali u srpskoj kuhinji, piću, folklornim igrama i tako proveli sasvim drugačiji vikend od uobičajenog.

Organizatori srpskog festivala ističu da je Amerika sjajna zemlja, jer dočekuje ljude iz celog sveta širom raširenih ruku. Smatraju da je ovaj festival prilika da upoznaju ljude sa naših prostora. Svakome ko dođe u Klivpoter, zagarantovana je dobra zabava.

Tokom festivala organizovane su i igre za najmlađe - pored bine nalazio se i luna park, a bilo je i onih Srba koji su zaigrali kolo.

Bina se nalazila ispred platoa pravoslavne crkve Sveti Đorđe u Klivoteru, jedne od najpoznatijih, a mnogi kažu i najvećih hramova na Istočnoj obali SAD.

Pratite nas i na Viberu!

]]>
Wed, 22 Nov 2017 14:00:00 +0100 Zabavni video http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/125197/cevapi-i-srpsko-kolo-na-ulicama-ako-ne-mozete-da-zamislite-kako-se-srbi-u-sad-vesele-uz-svoju-muziku-pogledajte-video.html
Kuc-kuc! Kad čačkaš ajkulu, pa doživiš najveću traumu u životu! http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/124099/kuc-kuc-kad-cackas-ajkulu-pa-dozivis-najvecu-traumu-u-zivotu.html Ovaj momak se pravio pametan, a od silne pameti, završio je na podu!

Gregori Hajncman je bio u poseti Međunarodnom špijunskom muzeju u Vašingtonu, gde se održavala izložba "Redizajnirana Zemlja".

Kada je došao do virtuelnog akvarijuma s morskim psom, na kojem je jasno pisalo "dodirujete na sopstvenu odgovornost".

Mladić je počeo da kucka po "akvarijumu" u kojem je plivao virtuelni morski pas. U jednom momentu se morski pas svom snagom zakucao u ekran... Pogledajte kako se završilo...

]]>
Wed, 1 Nov 2017 15:00:00 +0100 Zabavni video http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/124099/kuc-kuc-kad-cackas-ajkulu-pa-dozivis-najvecu-traumu-u-zivotu.html
Šala ili razlog za srčku? Kad vidite šta je uradio ovim ljudima, poželećete svašta da mu uradite... http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/123816/sala-ili-razlog-za-srcku-kad-vidite-sta-je-uradio-ovim-ljudima-pozelecete-svasta-da-mu-uradite.html Bilo je raznih klipova u kojima su autori pokušavali da se "našale" sa slučajnim prolaznicama koristeći gumene zmije. Ali, tvorci ove šale su otišli dalje od svojih prethodika, i to zahvaljujući štipaljki!

]]>
Thu, 26 Oct 2017 16:00:00 +0100 Zabavni video http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/123816/sala-ili-razlog-za-srcku-kad-vidite-sta-je-uradio-ovim-ljudima-pozelecete-svasta-da-mu-uradite.html
Doktorka joj je davala vakcinu, međutim... Kako biste reagovali da ste njen roditelj? http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/123090/doktorka-joj-je-davala-vakcinu-medjutim-kako-biste-reagovali-da-ste-njen-roditelj-.html Setite se svog detinjstva... Odlazak zubaru, i generalno lekaru, shvatali ste tragično i nije bilo šanse da svojevoljno i smireno odete na pregled, več uvek na nagovor roditelja, koji u ordinacijama na kraju završe kao stražari, koji bi vas sprečavali u želji da pobegnete. Pustite snimak u nastavku i prepoznaćete se...

Pratite nas i na Viberu!

]]>
Sat, 14 Oct 2017 12:00:00 +0100 Zabavni video http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/123090/doktorka-joj-je-davala-vakcinu-medjutim-kako-biste-reagovali-da-ste-njen-roditelj-.html
On zna znanje: Pogledajte kako se ustvari koristi švedski sto! http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/89898/on-zna-znanje-pogledajte-kako-se-ustvari-koristi-svedski-sto.html Mislili ste da vi mnogo sipate kada je pred vama švedski sto? Ma nemate pojma! Pogledajte KOLIKO on sipa...

]]>
Sat, 7 Oct 2017 12:43:00 +0100 Zabavni video http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/89898/on-zna-znanje-pogledajte-kako-se-ustvari-koristi-svedski-sto.html
Dajte joj Oskara odmah! Ova malecka ne plače, ona lažira suze! http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/122665/dajte-joj-oskara-odmah-ova-malecka-ne-place-ona-lazira-suze-.html Deca se služe raznoraznim trikovima, a jedan od njih je svakako lažiranje suza. Svašta im pada na pamet, ali ova devojčica je pobedila...

Pratite nas i na Viberu!

]]>
Mon, 2 Oct 2017 17:00:00 +0100 Zabavni video http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/122665/dajte-joj-oskara-odmah-ova-malecka-ne-place-ona-lazira-suze-.html
Preslatko: Devojčica krade kokice princu Hariju, a on... http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/122566/preslatko-devojcica-krade-kokice-princu-hariju-a-on.html Iskusno je čekala da se princ okrene, i opet, i opet...

Dvogodišnja devojčica Emili sedela je sa mamom, inače bivšom sportistkinjom Hejli pored princa Harija na odbojkaškoj utakmici između Velike Britanije i Danske u Torontu. Dok je Hari pričao sa prijateljem i jeo kokice, ona je našla način da ga neprimetno "potkrada".

Kada je princ Hari otkrio šta se dešava, reagovao je jako smešno.

Pogledajte video...

 

]]>
Thu, 28 Sep 2017 15:00:00 +0100 Zabavni video http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/122566/preslatko-devojcica-krade-kokice-princu-hariju-a-on.html
Ovako izgleda kada Bogdan Bogdanović u programu uživo uči voditeljku srpski jezik! (VIDEO) http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/122481/ovako-izgleda-kada-bogdan-bogdanovic-u-programu-uzivo-uci-voditeljku-srpski-jezik-video.html Posle osvojene srebrne medalje na Evrobasketu 2017, Bogdan Bogdanović se vratio u Sakramento kings. Međutim, dobio je zadatak da voditeljku Rejčel Demitu nauči bar jednu reč iz srpskog jezika. Pogledajte kako je to izgledalo...

]]>
Wed, 27 Sep 2017 15:00:00 +0100 Zabavni video http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/122481/ovako-izgleda-kada-bogdan-bogdanovic-u-programu-uzivo-uci-voditeljku-srpski-jezik-video.html
Želite da je zaprosite! Hm, pa ne ide sve tako po planu, kao što biste želeli http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/122190/zelite-da-je-zaprosite-hm-pa-ne-ide-sve-tako-po-planu-kao-sto-biste-zeleli.html Momenat koji skoro svaka žena priželjkuje. Momenat koji se pamti. Primere iz snimka u nastavku ćemo definitvno dugo pamtiti...

Pratite nas i na Viberu!

]]>
Sat, 23 Sep 2017 17:00:00 +0100 Zabavni video http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/122190/zelite-da-je-zaprosite-hm-pa-ne-ide-sve-tako-po-planu-kao-sto-biste-zeleli.html