Prva Srpska Televizija :: Zabava http://www.prva.rs/zivot/zabava/rss.html sr http://www.prva.rs/img/logo.png Prva Srpska Televizija :: Zabava http://www.prva.rs/zivot/zabava/rss.html Ima 26 godina, a samo 17 kilograma! Lekar joj kaže da može da glumi u horor filmovima! Skamenićete se kada joj vidite lice (FOTO) http://www.prva.rs/zivot/zabava/zanimljivosti/141211/ima-26-godina-a-samo-17-kilograma-lekar-joj-kaze-da-moze-da-glumi-u-horor-filmovima-skamenicete-se-kada-joj-vidite-lice-foto.html Boluje od teške bolesti, a kadrovi koje ćete videti su prilično uznemirujući...

Kristina Karjagina (26) iz Rusije već godinama boluje od anoreksije zbog čega ima samo 17 kilograma. Međutim, njen lekar je vrlo neprofesionalno prokomentarisao kako bi Kristina mogla da glumi u horor filmovima i objasnio da je devojka na pola puta od izlečenja ako zna da se šali na svoj račun.  

Bolest se pojavila kad je bila u srednjoj školi, i tada je gotovo prestala da jede. Danas se njena ishrana sastoji od komadića jabuka i banana, a teži kao prosečno četvorogodišnje dete. Lekari joj savetuju hitno lečenje, u suprotnom bi devojka mogla umeti kroz godinu dana. 

Do sada je u Rusiji skupljeno oko 1 500 evra za Kristinin put u Nižnji Novgorod gde će primiti adekvatne terapije. Devojci je to samo dalo vetar u leđa da se bori za svoj život i polako je počela da jede više od voća. 

"Znam kako je kad neko stavi hranu pred vas, a vi ne možete da je jedete. Čak i kad ste svesni da umirete, vi ne možete da jedete", rekla je Kristina za Daily Mail. 

Iako je mnoge u početku šokirao "šaljiv" komentar Kristinog lekara, kasnije se ustanovilo da je lekar hteo da je oraspoloži i na duhovit način joj da snagu da nastavi da se bori za svoj život. 

 
 

 

 

 

]]>
Thu, 20 Sep 2018 13:08:00 +0100 Zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/zabava/zanimljivosti/141211/ima-26-godina-a-samo-17-kilograma-lekar-joj-kaze-da-moze-da-glumi-u-horor-filmovima-skamenicete-se-kada-joj-vidite-lice-foto.html
Istetovirao je celo telo, čak i očne jabučice, a kada budete pročitali njegovu životu priču, biće vam sve jasno... (FOTO) http://www.prva.rs/zivot/zabava/zanimljivosti/141128/istetovirao-je-celo-telo-cak-i-ocne-jabucice-a-kada-budete-procitali-njegovu-zivotu-pricu-bice-vam-sve-jasno-foto.html Adam Kurlikejl iz Rusije zbog svojih tetovaža po celom telu važi za vrlo specifičnu ličnost. Celo njegovo telo je oslikano tetovažama, zajedno sa očnim jabučicama i unutrašnjošću usta.

Međutim, javnost ne zna njegovu životnu priču. Kada je imao 22 godine, dijagnostifikovan mu je rak debelog creva.

Odmah je krenuo na terapiju i posle nekoliko meseci zračenja, molekularne i terapije matičnim ćelijama, pobedio je bolest, ali je zato njegov imunitet skroz oslabio. Nažalost, zadobio je albinizam.

Kada je pigment u njegovoj koži delimično nestao, Adam je tada pokušao samoubistvo.

“Nikako nisam prihvatao sebe, pa me samim tim ni moje okruženje nije prihvatilo. Odlučio sam da ponovo postanem lep samom sebi, a to sam postigao upravo tetovažama”, priča Adam koji danas ima 32 godine.

Ne samo što mu je 90 odsto tela prekriveno tetovažama, Adam je crnom tintom obojio očne jabučice i celo lice.

Pošto je smatrao da neki delovi tela nisu u skladu sa njegovom zatamnjenom kožom, odlučio je da ukloni genitalije i bradavice.

“Život je previše kratak da sam prestao da brinem šta će biti sutra. Život je sada i ovde”, zaključuje Adam.

]]>
Wed, 19 Sep 2018 13:00:00 +0100 Zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/zabava/zanimljivosti/141128/istetovirao-je-celo-telo-cak-i-ocne-jabucice-a-kada-budete-procitali-njegovu-zivotu-pricu-bice-vam-sve-jasno-foto.html
Tinejdžer je na igralištu pokušao da izvede TRIK sa Jutjuba, ne sluteći kakve će biti posledice! Roditelji, zaustavite ovo! http://www.prva.rs/zivot/zabava/zanimljivosti/140984/tinejdzer-je-na-igralistu-pokusao-da-izvede-trik-sa-jutjuba-ne-sluteci-kakve-ce-biti-posledice-roditelji-zaustavite-ovo-.html Kao i svaki tinejdžer, Tajler Brum je želeo da bude u trendu, pa je tako pokušao da izvede jedan trik koji je video na Jutjubu, ne razmišljajući da može umreti.

Ovaj jedanaestogodišnji dečak se igrao u parku sa svojim drugarima kojima je predložio da imitiraju snimak sa Jutjuba, koji su mnogi ranije već gledali. 

Tajler se popeo na vrh vrteške, raširio ruke i noge i počeo da se vrti. Niko nije slutio da će se igrarija završiti ozbiljnim povređivanjem. 

Snimak sa igrališta je objavila dečakova majka, kako bi upozorila druge roditelje na opasnost koja vreba.

Tinejdžeri koji su bili sa njim su ga ostavili samog u parku kad su videli da mu nije dobro, ali pomogao mu je drugi dečak koji je slučajno prolazio. Lekari su objasnili da Tajler možda ne bi preživeo da nije bio potpuno zdrav. Majka je dodala da su lekari uporedili Tajlerove povrede sa onima koje inače imaju piloti borbenih aviona kada ne nose maske sa kiseonikom. 

]]>
Mon, 17 Sep 2018 16:30:00 +0100 Zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/zabava/zanimljivosti/140984/tinejdzer-je-na-igralistu-pokusao-da-izvede-trik-sa-jutjuba-ne-sluteci-kakve-ce-biti-posledice-roditelji-zaustavite-ovo-.html
Mislili ste da Jovana i Srđan imaju smisla za humor? Pogledajte kako su reagovali na svoje karikature http://www.prva.rs/zivot/zabava/zanimljivosti/140957/mislili-ste-da-jovana-i-srdjan-imaju-smisla-za-humor-pogledajte-kako-su-reagovali-na-svoje-karikature.html Milivoje Obrenović Lija pravi 3D karikature i to u svojoj kuhinji, jer je za njih potrebna termička obrada. Iako se one najčešće peku, ovaj umetnik voli da ih kuva. Do sada je napravio karikature Novaka i Jelene Đoković, Emira Kusturice, Gorana Bregovića, Ivana Ivanovića i mnogih drugih, a broji do 15 samostalnih izložbi i pet međunarodnih nagrada. Sada je nacrtao karikaturu Jovane i Srđana, a kako su voditelji reagovali?

]]>
Mon, 17 Sep 2018 09:35:00 +0100 Zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/zabava/zanimljivosti/140957/mislili-ste-da-jovana-i-srdjan-imaju-smisla-za-humor-pogledajte-kako-su-reagovali-na-svoje-karikature.html
Majka je ostavila ćerku samu sa koferom na ulici, a pogledajte kako su prolaznici reagovali (VIDEO) http://www.prva.rs/zivot/zabava/zanimljivosti/140789/majka-je-ostavila-cerku-samu-sa-koferom-na-ulici-a-pogledajte-kako-su-prolaznici-reagovali-video.html Nije nam poznato mesto dešavanja ove radnje, ali je reč o skandaloznom gestu majke koja je nakon što joj je taksista rekao da u vozilo može uvesti samo troje od četvoro svoje dece, pristala na ovaj uslov, ostavivši jedno!

Odluka je pala da sa koferom, na putu ostavi jednu devočicu. Prolaznici nisu mogli da veruju šta se dešava. Svi su ostali da stoje u mestu, ne znajući kako da reaguju.

Pogledajte kako su ljudi reagovali u ovakvoj situaciji:

Inače, reč je o socijalnom eksperimentu, a ujedno i o skrivenoj kameri. 

 

]]>
Sun, 16 Sep 2018 17:00:00 +0100 Zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/zabava/zanimljivosti/140789/majka-je-ostavila-cerku-samu-sa-koferom-na-ulici-a-pogledajte-kako-su-prolaznici-reagovali-video.html
Pa šta mu je trebalo da se igra balonima: Sad samo možemo da se saosećamo sa njim i kažemo: jao, jao, jao... http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/140734/pa-sta-mu-je-trebalo-da-se-igra-balonima-sad-samo-mozemo-da-se-saosecamo-sa-njim-i-kazemo-jao-jao-jao.html Čovek sa video snimka, koji je postavljen na Tviter, sigurno neće moći da zaboravi učešće u jednoj zabavnoj emisiji. I ne zato što je pobedio ili izgubio, već zašto što je jedan žuti balon "završio" na nezgodnom mestu, a to ga je zabolelo do ludila.

]]>
Sun, 16 Sep 2018 15:00:00 +0100 Zabavni video http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/140734/pa-sta-mu-je-trebalo-da-se-igra-balonima-sad-samo-mozemo-da-se-saosecamo-sa-njim-i-kazemo-jao-jao-jao.html
Čudo nad čudima: Ova ribica je pravi fudbaler! Ne verujete? Imamo dokaz! (VIDEO) http://www.prva.rs/zivot/zabava/zanimljivosti/140881/cudo-nad-cudima-ova-ribica-je-pravi-fudbaler-ne-verujete-imamo-dokaz-video.html Priča zvuči kao bajka, ali je zapravo vrlo istinita. Kada je gumena loptica slučajno upala u akvarijum, vlasnik ribice je otkrio da njegov ljubimac ima neviđeni talenat za fudbal! Kako bi je testirao, pored akvarijuma je postavio mali gol, a rezultati su neverovatni - ribica je nepogrešiva! Ne verujete? Pogledajte snimak!

]]>
Sat, 15 Sep 2018 10:00:00 +0100 Zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/zabava/zanimljivosti/140881/cudo-nad-cudima-ova-ribica-je-pravi-fudbaler-ne-verujete-imamo-dokaz-video.html
I otac i majka u ovoj porodici menjaju pol, a njihovo dete je rođeno kao dečak, ali se šminka i oblači kao devojčica (FOTO) http://www.prva.rs/zivot/zabava/zanimljivosti/140735/i-otac-i-majka-u-ovoj-porodici-menjaju-pol-a-njihovo-dete-je-rodjeno-kao-decak-ali-se-sminka-i-oblaci-kao-devojcica-foto.html Luis i Niki Drejven podstakli su debatu i svojom odlukom da sina odgajaju kao "osobu", a ne "dečaka".

Prva britanska transrodna porodica priprema se za potpuni preobražaj.

Roditelji Luis i Niki pripremaju se da se podvrgnu operacijama promenama pola. Otac Luis (32) koga sin zove "mama" – postaće žena. Majka Niki (31), koju sin zove "tata" – postaće muškarac. Čak su i petogodišnjem sinu Staru skratili kosu kako bi više ličio na sina, nego na ćerku.

"Bilo je krajnje vreme. Počeo sam svoju promenu 2011. godine, ali su me određene sitnice, uglavnom prekomerna težina, sputavale. Sada imam više samodiscipline", izjavio je Luis, rođen kao muškarac i Starov biološki otac.

Luis je morao da ošiša svoju dugu crveno-crnu kosu, koja je usled hormonske terapije počela da opada.

Za to vreme Niki, koja je rođena u ženskom telu i registrovana kao Starova biolška majka, sada sebe zove "Čarli" i priprema se da promeni pol i postane muškarac.

"Nikada se nisam osećala srećnom povodom "onih dana" ili činjenice da mi grudi rastu. Činilo mi se tako pogrešnim. Pretražila sam svoju dušu i otkrila da sam sve vreme htela da budem muško", rekla je ona.

Prošle godine je otkrila da je panseksualna – nekim danima bi se oblačila kao žena, nekim drugim kao muškarac.

Sada se oblači samo u mušku garderobu i svakog dana steže grudi da se ne vide.

Par tvrdi da je Star "još uvek polno neutralan" i srećno dete, piše blic.rs.

"Ja ću mu uvek biti tata, a Luis mama, to se nikada neće promeniti", tvrdi ona.

"Star ponekad postavlja pitanja kao što su zašto na bazenu ne nosim kupaće gaće kao druge tate, već kostim. Rekla sam mu da idem da posetim posebnog doktora i posle toga ću izgledati više kao on i oblačiti iste kupaće bermude kao i on", kaže ona.

Starova škola je tolerantna. On nosi uniformu za dečake, ali su mu dozvoljeni dodaci. Kod kuće sme da se šminka, lakira nokte, nosi odeću i za devojčice i za dečake, kao i da se igra sa lutkama.

U januaru je skratio svoju dugu kosu i njegov otac tvrdi da "ima dozvolu da odluči na koji će je način nositi".

Par se nada da će biti u svojim pravim telima do Starove desete godine života, ali priznaju da se plaše kakvog će to uticaja imati na njega.

"Svi roditelji brinu. Ali operacije će učiniti da se Čarli i ja osećamo potpuno kao pojedinci i mi ćemo biti srećniji. Ako budemo čekali da Star poraste, provešće detinjstvo sa roditeljima koji su nezadovoljni sobom", navodi Luis.

Ova porodica je urokovala nacionalnu debatu prošle godine.

"Većinom su komentari bili pozitivni, ali bilo je i onih koji su pozivali na mržnju. Jedna osoba je čak rekla da treba ubiti Stara, pre nego što postane serijski ubica ili izvrši samoubistvo", navodi Čarli.

]]>
Sat, 15 Sep 2018 17:00:00 +0100 Zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/zabava/zanimljivosti/140735/i-otac-i-majka-u-ovoj-porodici-menjaju-pol-a-njihovo-dete-je-rodjeno-kao-decak-ali-se-sminka-i-oblaci-kao-devojcica-foto.html
Upoznajte DEČAKA-ROBOTA koji diše, plače, pa čak i krvari, a napravljen je iz jednog posebnog razloga! (VIDEO) http://www.prva.rs/zivot/zabava/zanimljivosti/140719/upoznajte-decaka-robota-koji-dise-place-pa-cak-i-krvari-a-napravljen-je-iz-jednog-posebnog-razloga-video.html Upoznajte Hala, dečaka-robota kojeg su studenti medicine napravili kako bi na njemu učili i najbolje razumeli lečenje najmlađih pacijenata. Napravila ga je firma "Gamard Sajentifik" koja inače proizvodi simulatore za učenje u bolnicama, školama i drugim institucijama.

To je robot koji može da plače, krvari i pada u anafilaktički šok, a takođe ima i puls. To nije obična 'lutka' za vežbanje studentima medicine, samim tim što košta oko 42 000 evra.

"Učenici mogu da izvode čitav spektar hitnih procedura kao što su hirurško otvaranje disajnih puteva, dekompresiju iglom i torakostomiju tuberkuloze, sa najvišim stepenom realističnosti", objašnjava navodi potpredsednik Gamarda Džon Egers.

Kako bi Hal bio najverodostojnija slika živog deteta, stručnjaci su izvesno vreme proučavali facijalne ekspersije, pomeranje mišića i obrva mališana. 

Kao rezultat toga, Halu je ugrađen simulator zvuka koji imitira glas petogodišnjeg dečaka, koji može da viče, plače, da se smeje i uneredi se i da doživi srčane smetnje. 

Studenti medicine mogu da mu prerežu grlo, kako bi mu ugurali cev za disanje, kao i da ga prikače na EKG, piše dailymail.co.uk.

]]>
Sat, 15 Sep 2018 15:00:00 +0100 Zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/zabava/zanimljivosti/140719/upoznajte-decaka-robota-koji-dise-place-pa-cak-i-krvari-a-napravljen-je-iz-jednog-posebnog-razloga-video.html
Kako najbolje da skinete fleku od krvi http://www.prva.rs/zivot/zabava/zanimljivosti/121817/kako-najbolje-da-skinete-fleku-od-krvi.html Da će tokom menstruacije ostati fleke od krvi po odeći, jedan je od najvećih strahova svake žene, a to se najčešće dešava kada napustite kuću. I nije samo to problem, nego kako kasnije ukloniti ružne fleke sa tkanine, pošto je poznato da topla voda ne pomaže.

 

]]>
Fri, 14 Sep 2018 14:00:00 +0100 Zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/zabava/zanimljivosti/121817/kako-najbolje-da-skinete-fleku-od-krvi.html
"Nole, tatko na tenis'': Pesma posvećena našem teniseru hit na društvenim mrežama http://www.prva.rs/zivot/zabava/zanimljivosti/140842/nole-tatko-na-tenis-pesma-posvecena-nasem-teniseru-hit-na-drustvenim-mrezama.html Pesmu posvećenu našem slavnom teniseru Novaku Đokoviću, Slavka Masoničić Vojinović, profesor anglistike u penziji, napisala je pre pet godina, ali je postala hit pre nekoliko dana kada je Novak treći put osvojio US Open.

Za samo jedan dan, pesma je imala više od hiljadu deljenja na društvenim mrežama, a autorka veruje da je draž ovih stihova, pored toga što su posvećeni miljeniku nacije i to što su napisani na "niškom dijalektu", pišu Novosti.

Pesma je objavljena u zbirci poezije "Od malečko do golemo", takođe napisanoj na ovom dijalektu. Slavka je u pesmi obradila Noletov forhend i bekhend, ali mu je i poručila: "Sam nastavi da nižeš i pehari da podižeš, red na masters, red na slem, to li je problem"!

Evo i pesme

Izvor: novosti

]]>
Fri, 14 Sep 2018 10:01:00 +0100 Zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/zabava/zanimljivosti/140842/nole-tatko-na-tenis-pesma-posvecena-nasem-teniseru-hit-na-drustvenim-mrezama.html
Tokom vožnje gradskim prevozom, doživela je užasan stres! Snimak iz busa je objavila na društvenim mrežama i tako šokirala sve! http://www.prva.rs/zivot/zabava/zanimljivosti/140819/tokom-voznje-gradskim-prevozom-dozivela-je-uzasan-stres-snimak-iz-busa-je-objavila-na-drustvenim-mrezama-i-tako-sokirala-sve.html Oglasili su se nadležni iz javnog prevoza i nisu mogli da se opravdaju.

Kristal Lopez, meštanka Filadelfije je na svom Fejsbuku objavila snimak koji je zgrozio mnoge njene sugrađane, a pošto se snimak rapidno proširio širom sveta, zgrozio je i nas. 

Objasnila je situaciju iz gradskog autobusa na liniji 26 kada je tokom vožnje u jednom momentu osetila svrab po celoj ruci. Ubrzo je shvatila da se na njenom sedištu nalaze stenice. Uspaničeno je ustala i izašla iz prevoza, a potom na Fejsbuku objavila snimak i fotografije na kojima se jasno vide ujedi ovih sitnih insekata, piše avaz.ba. 

Nadležni iz gradskog prevoza u Filadelfiji su se odmah oglasili obrazlažući da vozila redovno održavaju, kontrolišu i koriste specijalne insekticide, ali sudeći po navedenom primeru, pitamo se koliko je to istina...

]]>
Fri, 14 Sep 2018 09:00:00 +0100 Zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/zabava/zanimljivosti/140819/tokom-voznje-gradskim-prevozom-dozivela-je-uzasan-stres-snimak-iz-busa-je-objavila-na-drustvenim-mrezama-i-tako-sokirala-sve.html
Tata je dva puta ukrao ćerki puding i ne zna se šta je smešnije - njegov način krađe ili njene reakcije! http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/140575/tata-je-dva-puta-ukrao-cerki-puding-i-ne-zna-se-sta-je-smesnije---njegov-nacin-kradje-ili-njene-reakcije.html On se definitivno sjajno zabavi, ali ćerkici baš i nije bilo smešno, naročito posle drugog puta, kada ga je uhvatila na delu...

]]>
Wed, 12 Sep 2018 08:00:00 +0100 Zabavni video http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/140575/tata-je-dva-puta-ukrao-cerki-puding-i-ne-zna-se-sta-je-smesnije---njegov-nacin-kradje-ili-njene-reakcije.html
Ako ste mislili da je nemoguće osvojiti na lutriji, ovaj čovek će vam objasniti kako! On je osvojio čak 14 puta! http://www.prva.rs/zivot/zabava/zanimljivosti/140785/ako-ste-mislili-da-je-nemoguce-osvojiti-na-lutriji-ovaj-covek-ce-vam-objasniti-kako-on-je-osvojio-cak-14-puta.html Jedno istraživanje navodi da su vam veće šanse da vas udari grom nego da predvidite dobitnu kombinaciju na lutriji. Iako mnogi ljudi ceo život igraju neku lutriju i ništa ne osvoje, jedan Rumun je to uspeo čak 14 puta.

Međutim, ove šanse, bar kada je u pitanju Stefan Mendel iz Rumunije, ne važe za njega. Ovaj ekonomista matematički je izračunao dobitne kombinacije. Prva dva puta lutriju je osvojio u rodnoj Rumuniji u kojoj je pokušavao da zaradi dovoljno novca kako bi napustio tada komunističku zemlju sa svojom porodicom, piše Independent. Tada je zarađivao svega 67 evra mesečno. 

Sa osvojenim novcem preselio se u Izrael pre nego što je uspeo da ode u Australiju, u kojoj je uspeo da čak 12 puta osvoji lutriju. 

Mendela je naime, uspeo da "prevari" sistem Virdžinija lutrije, ali to nije prošlo neopaženo, pa je završio u zatvoru, u kojem je proveo 20 meseci. Više nije moguće da na isti način "prevarite" sistem i osvojite lutriju, iako je prevara, koju je on tada radio, tada bila legalna. 

Naime, više ne možete da kupite tiket, odštampate ga kod kuće kao što je to radio ovaj Rumun. A kako je on čak 14 puta imao dobitnu kombinaciju? 

Independent piše da je prvo potrebno izračunati koliko je mogućih dobitnih kombinacija (za lutriju u kojoj treba da izaberete šest brojeva od 1 do 40, to znači 3 838 380 kombinacija). Onda treba pronaći lutrije u kojima je džekpot tri puta veći ili čak više od broja mogućih kombinacija. 

Onda treba sakupiti dovoljno novca da se plati svaka kombinacija, (Mendel je imao oko 2 542 investitora), štampati milion tiketa sa svakom kombinacijom (Ovo je ranije bilo legalno. Sada mogu samo u radnji da se kupe tiketi), dostaviti tikete licenciranim ljudima lutrije i osvojiti novac. 

Naravno, ne treba da zaboravite da isplatite svoje investitore, piše b92.net.

]]>
Wed, 12 Sep 2018 16:00:00 +0100 Zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/zabava/zanimljivosti/140785/ako-ste-mislili-da-je-nemoguce-osvojiti-na-lutriji-ovaj-covek-ce-vam-objasniti-kako-on-je-osvojio-cak-14-puta.html
Tinejdžerka je na Tviteru napisala da ne puši i ne pije, ali da i dalje nema dečka...Onda se oglasio Lazar i ljudi sada umiru od smeha (FOTO) http://www.prva.rs/zivot/zabava/zanimljivosti/140716/tinejdzerka-je-na-tviteru-napisala-da-ne-pusi-i-ne-pije-ali-da-i-dalje-nema-deckaonda-se-oglasio-lazar-i-ljudi-sada-umiru-od-smeha-foto.html Danima na društvenim mrežama kruži priča o izvesnoj tinejdžerki Sanji koja je na svom Tviteru pored svoje fotografije postavila pitanje "ne pijem, ne pušim, ne drogiram se, ne psujem, a nemam momka, kako to?".

Čim je to objavila, komentari i ponude su počele da se nižu, a jedna je posebno privukla korisnike Tvitera. Reč je o objavi izvesnog Lazara koji je zasmejao mnoge:

"Poštovana gospođice Sanja,

Dugo vremena pokušavam da sa Vama ostvarim neki kontakt iz kojeg će se izroditi nešto. Naime, otkad se pratimo na društvenoj mreži Tviter ja maštam o Vama. U moru udvarača, ja pokušavam da Vam pokažem da zaslužujem šansu jer imam osećaj da niko kao ja neće znati da Vam čačka pupak koji izviri ispod svake Vaše kratke majice. Očaran sam vašim tenom. Crni ste poput najbolje brazilske kafe. Vaši zubi sijaju poput zime u Sibiru. Vaša tamna kosa savršeno pada na Vaša crna ramena i crne grudi izazivajući u meni osećaj zaljubljenosti.

Znam da tražite partnera. Ne znam jesam li dorastao tom zadatku. Ne znam jesam li ja taj u kojeg možete da se zaljubite? Ne znam jesam li vrijedan vašeg vremena, ali znajte jedno. Držao bih vas kao džojstik. Čvrsto, da ne ispadnete. Ne bih vam dao da se umastite ili izgrebete kao CD, a ako bi se to desilo, dunuo bih 2-3 puta u Vas i očistio Vas o moju majicu, da se pripijete uz mene.

Do tad, ako taj momenat ikad dođe, želim da znate da mislim o Vama, da maštam o mršenju Vaše tanane kose i masiranju vaših uštogljenih ramena. Nadam se da ću dobiti neku povratnu informaciju", pisalo je u njegovoj objavi na Tviteru.

Sanja je objavila ovaj odgovor na svom nalogu i tako izazvala lavinu negativnih komentara zbog ismevanja izvesnog Lazara i nečuvanja njegove privatnosti. 

]]>
Tue, 11 Sep 2018 17:00:00 +0100 Zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/zabava/zanimljivosti/140716/tinejdzerka-je-na-tviteru-napisala-da-ne-pusi-i-ne-pije-ali-da-i-dalje-nema-deckaonda-se-oglasio-lazar-i-ljudi-sada-umiru-od-smeha-foto.html
Zdrava je i vitalna, ima 74 godine ali se odlučila za eutanaziju! Zašto, koja je njena teorija? http://www.prva.rs/zivot/zabava/zanimljivosti/140695/zdrava-je-i-vitalna-ima-74-godine-ali-se-odlucila-za-eutanaziju-zasto-koja-je-njena-teorija.html Zdrava i vitalna, francuskinja Žaklin Ženusel u 74. godini planira da 2020. poslednji put razgovara sa mužem i trojicom sinova. Proslaviće 76. rođendan, zajedno će jesti i piti, a nakon toga planira odlazak u Švajcarsku gde će je eutanazirati. Ona, kao lekarka organizacije "Lifecircle", želi da joj ubrizgaju dozu potrebnu da ode "na onaj svet".

Iako je potpuno zdrava, ne želi više da živi i želi da završiti svoj život sa 76 godina.

"Razmislila sam o svemu. Čovek je sa 76 godina star i nije više potpuno zdrav, kvalitet života pada. Vidim to po svom seksualnom životu, koji nije tako dobar koliko bih ja htela", rekla je novinaru "Le Tempsa".

Za nju, starost nije ništa više od "neizlečive bolesti koja je fatalna u svim slučajevima".

Dodala je da je uživala u životu i sad želi da umre pre nego što oseti sve što starost nosi.

"Ne želim da umesto strasti u životu osećam sažaljenje", rekla je i otkrila da će eutanaziju da plati 10 000 švajcarskih franaka i da Francuska nije legalizovala autanaziju pa zbog toga ide u Švajcarsku.

Cela porodica je podržava u odluci, niko je ne sprečava, a trenutno ona daje nebrojene intervjue o svojoj odluci, piše Index.

]]>
Tue, 11 Sep 2018 14:00:00 +0100 Zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/zabava/zanimljivosti/140695/zdrava-je-i-vitalna-ima-74-godine-ali-se-odlucila-za-eutanaziju-zasto-koja-je-njena-teorija.html
OVAJ TEST OTKRIVA ŽENSKI KARAKTER: Izaberite najlepši prsten i saznajte šta čuči u vama! http://www.prva.rs/zivot/zabava/zanimljivosti/140557/ovaj-test-otkriva-zenski-karakter-izaberite-najlepsi-prsten-i-saznajte-sta-cuci-u-vama.html Žene uglavnom vole nakit, pogotovo prstenje, a jedinstveni stil može otkriti mnogo tome o karakteru i naravi. Izaberite prsten koji vam se najviše sviđa i saznajte nešto novo o sebi:

Prsten 1

Vi ste kraljica koja zna da ceni sebe. Kraljica koja je otvorena, kako prema sebi, tako i u odnosu prema drugima. Ponekad vaši najbliži pate zbog vaše prilične surove iskrenosti, ali brzo vam opraštaju zahvaljujući vašem šarmu.

Vi ste jaka, i istovremeno, iskrena ličnost. Mnogi u vašem okruženju ne mogu odoleti ovoj kombinaciji. Ako vam je neko, zaista, simpatičan, on će osetiti svu toplinu vašeg srca. Ako vam se čovek ne sviđa, odmah ćete mu to dati do znanja.

Prsten 2

Teško je pronaći nekog ženstvenijeg od vas. Vi ste nežna, draga osoba, sanjar. Imat će sreće onaj muškarac kojem ćete pokloniti svoje srce. Najlepše ste u haljinama, jer one otkrivaju vašu prirodnu lepotu. Volite maštati, i vaša mašta, na čudesan način, postaje stvarnost. Često sanjate ostvarive snove. Možete šarmirati bilo kog muškarca koji vam se sviđa. Znate da flertujete. Imate energije za dvoje.

Prsten 3

Ako ste odabrali ovu simpatičnu ukrasnu macu, znači vi ste kao mačka, živite istovremeno u dva sveta. Ispunjava vas laka i topla lepota. Vrlo ste jednostavna osoba, s vama je lepo komunicirati i imate puno prijatelja.

Nakon susreta s vama, oni osećaju emotivno izdizanje. Imate toplu energiju i velikodušno je delite. Zbog sve ove brige za dobrobit najbližih, često zanemarite sebe. Ne zaboravljajte da uživate u svim mogućnostima koje vam pruža život.

Prsten 4

Vi ste pravi lovac. Prepuni ste jake, divlje, blistave energije. Najverovatnije imate oči koje se teško zaboravljaju. Vaš pogled prodire pravo u dušu. Privlačite ljude koji žele da pričaju s vama. Pri tom, dopuštate bliskost samo s pojedincima. Imate potpuno poverenje samo u one s kojima ste bliski. Izdaju i preljubu nikad ne opraštate. Vaš život izaziva neverovatno zanimanje. Često ste objekt tračarenja, ali retko se to obazirete.

Prsten 5

Vi ste oličenje ljubavi. Najvažnija stvar u vašem životu je ljubav. Vi ste ushićeni svim što vas okružuje. To se odnosi na vaše voljeno zanimanje, posao, i naravno voljenog muškarca. Porodična atmosfera i udobnost je vaš stil, posebno ako postoji onaj s kim to možete podeliti. Imate šarmantan osmeh i u stanju ste da pružite radost bliskim ljudima. Cenite svaki trenutak života i volite sitne, prijatne stvari. Za vas imaju veliki značaj različite sitnice za kuću, cveće, šoljice, muzika…

Prsten 6

Vi ste prava dama. Imate neverovatan ukus, znate da se predstavite u najboljem svetlu. Prijateljice vam se, vrlo često, obraćaju za savete vezane za lepotu. Mirni ste i pronicljivi. Vašem budnom pogledu neće promaći ni jedna skrivena tajna. Nikad ne otkrivate tuđe tajne. Po prirodi imate fine, lepe crte lica. Kod ljudi cenite pouzdanost i umne kvalitete. Kad se zaljubljujete – to je jako, i na duže staze.

Izvor: zenskikutak.rs

]]>
Tue, 11 Sep 2018 11:25:00 +0100 Zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/zabava/zanimljivosti/140557/ovaj-test-otkriva-zenski-karakter-izaberite-najlepsi-prsten-i-saznajte-sta-cuci-u-vama.html
Da li taksisti imaju pravo da vam dodatno naplate prevoz kofera? http://www.prva.rs/zivot/zabava/zanimljivosti/140663/da-li-taksisti-imaju-pravo-da-vam-dodatno-naplate-prevoz-kofera.html Nedavno se jedan Beograđanin našao u nezavidnoj situaciji kada mu je taksista pored redovne cene prevoza, naplatio i po 100 dinara za svaki kofer koji je stavio u prtljažnik. Čovek je bio u šoku. Šta kažu taksisti Beograda o ovom slučaju, kada taksisti imaju pravo da naplaćaju dodatne usluge, provera ekipa „150 minuta“.

]]>
Tue, 11 Sep 2018 10:19:00 +0100 Zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/zabava/zanimljivosti/140663/da-li-taksisti-imaju-pravo-da-vam-dodatno-naplate-prevoz-kofera.html
Sin (26) im je poginuo u saobraćajnoj nesreći, a roditelji su izvadili njegovu spermu i zamrzli je! Danas imaju unuka, odnosno svog drugog sina http://www.prva.rs/zivot/zabava/zanimljivosti/140660/sin-26-im-je-poginuo-u-saobracajnoj-nesreci-a-roditelji-su-izvadili-njegovu-spermu-i-zamrzli-je-danas-imaju-unuka-odnosno-svog-drugog-sina.html Bračni par iz Velike Britanije izgubio je sina u saobraćajnoj nesreći. Momak je imao 26 godina kada je poginuo vozeći motocikl, ali roditelji su se dosetili da od sina ipak dobiju potomke, odlučivši se za vađenje i zamrzavanje semene tečnosti.

Ovaj slučaj je jedinstven, jer je preskočio mnoga etička i zakonska pitanja, a ceo poduhvat je koštao oko 100 000 evra.

Uz pomoć doniranih jajnih ćelija i surogat-majke, bračni par je dobio unuka. 

Lekar za veštačku oplodnju dr Dejvid Smotrik iz Klinike za vantelesnu oplodnju u San Dijegu pomogao je ovom bračnom paru iz Velike Britanije i odradio celu stvar.

"Par iz Engleske je izgubio sina pod tragičnim okolnostima, a toliko su želeli naslednike. Bila mi je privilegija da im pomognem", priča dr Smotrik za Mirror.

Njihov sin u slučaju smrti nije dao saglasnost za uzimanje svoje sperme i njeno korišćenje za začeće. 

Roditelji su tražili ženu sličnu onoj koja bi se dopala njihovom sinu, a nakon što im se rodio unuk, oni su bili upisani kao njegovi zakonski roditelji. Zajedno su se vratili u Veliku Britaniju. 

]]>
Mon, 10 Sep 2018 15:00:00 +0100 Zanimljivosti http://www.prva.rs/zivot/zabava/zanimljivosti/140660/sin-26-im-je-poginuo-u-saobracajnoj-nesreci-a-roditelji-su-izvadili-njegovu-spermu-i-zamrzli-je-danas-imaju-unuka-odnosno-svog-drugog-sina.html
Za nju su rekli da je srećnica što je uhvatila bidermajer, a šta reći za njenog mladića? Njegova reakcija je sve zasmejala http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/140666/za-nju-su-rekli-da-je-srecnica-sto-je-uhvatila-bidermajer-a-sta-reci-za-njenog-mladica-njegova-reakcija-je-sve-zasmejala.html Hvatanje bidermajera na venčanju slobodne devojke uglavnom jedva čekaju, a jedan mladić je postao hit na internetu nakon što je njegova devojka postala ta srećnica.

]]>
Mon, 10 Sep 2018 16:00:00 +0100 Zabavni video http://www.prva.rs/zivot/zabava/smesni-video/140666/za-nju-su-rekli-da-je-srecnica-sto-je-uhvatila-bidermajer-a-sta-reci-za-njenog-mladica-njegova-reakcija-je-sve-zasmejala.html