Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Urban korner

07. 12. 2018. 07:59   >>  11:04

Ekskluzivna premijera na SuperStar TV kanalu mts televizije

Serijal Besa otkiva: Šta si sve spreman da uradiš da bi zaštitio svoju porodicu?

Besa, prva domaća serija koja prati sve standarde poznatih britanskih dramskih serija, biće prikazana premijerno 16. decembra na kanalu SuperStar TV na mts televiziji, a gledaoci će nove epizode moći da prate svake nedelje od 21h.

Priča prati Uroša Perića (koga glumi Radivoje Raša Bukvić), porodičnog čoveka iz Beograda i oca dvoje dece, koji vozeći kombi na službenom putu u Crnoj Gori učestvuje u saobraćajnoj nesreći. U toj saobraćajnoj nesreći, ne njegovom greškom, strada mlada devojka Besiana (glumica Elizabet Brodić). Stvar postaje mnogo ozbiljnija kada Uroš, probudivši se u bolnici, sazna da je poginula devojka ćerka najvećeg balkanskog narko-bosa Dardana Beriše (Arben Bajraktaraj). Da bi sačuvao svoju porodicu, Uroš je stavljen na test koji ispituje granice do kojih je spreman da ide. Na tom putu, osim Dardanove senke koja je neprekidno nad njim, Uroša prati i inspektor Interpola Petrit Koci (Miloš Timotijević), koji vođen svojim motivima želi da stane na put Dardanu Beriši. U napetom serijalu, iz epizode u epizodu pratimo glavne likove koji se na različite načine bore sa sopstvenim izborima i koji prikazuju kako kratak momenat u kojem se njihovi putevi ukrste zauvek menja tok života svakog od njih.

Serija Besa okuplja preko 200 glumaca sa prostora bivše Jugoslavije i šire, i garantuje da će publiku držati na ivici stolice tokom svih 12 epizoda. Glavne uloge igraju Radivoje Bukvić, Miloš Timotijević, Arben Bajraktaraj, a tu su i Lana Barić, Milica Gojković, Milan Marić, Gresa Pallaska, Radoslav Milenković, Hana Selimović, Marko Janjić, Mensur Safqiu, Boris Milivojević, Ivan Zarić, Sebastian Cavazza, Kamka Točinovski, Milena Radulović, Slaven Došlo i mnogi drugi.

Trejler serije možete pogledati OVDE.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari