Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Urban korner

24. 10. 2018. 13:14   >>  18:26

Kreirajte svoju "Boemsku rapsodiju" i osvojite karte za "Queen veče"

Koga ne ponese melodija kada čuje neku pesmu grupe "Kvin" (Queen)? Ko ne lupka nogama kada čuje taktove pesme "We will rock you"?

Specijalno veče inspirisano legendarnom grupom "Kvin" će biti održano 3. novembra u Kombank dvorani. Pored projekcije filma "Boemska rapsodija", koji stiže na redovne repertoare bioskopa već 1. novembra, ovo veče će ulepšati i mini-koncert fantastičnog "Queen Real Tribute Benda", koji će biti održan pred samu projekciju.

Svi obožavaoci ove legendarne grupe i njihove još legendarnije muzike imaju priliku da budu deo grupe "Kvin" i pokažu svoje muzičko i plesno umeće u "Queen izazovu", koji organizuju portal B92 i MegaCom Film.

Za učestvovanje u izazovu je potrebno da snimite sebe ili svoju ekipu kako izvodite pesmu "Boemska rapsodija" u nastupu koji sami osmislite. Video-snimak bi trebalo da traje najmanje 20 sekundi, a najviše 1 minut. Četiri najkreativnija snimka ćemo nagraditi kartama za "Queen veče" u Kombank dvorani.

Pogledajte primer kako to može da izgleda.

Kako biste ispunili uslove za učestvovanje u izazovu, potrebno je da uradite sledeće:

1. Snimite se kako na kreativan način glumite “pevanje” uz pesmu Boemska rapsodija
2. Postavite snimak na svoj profil na Facebooku ili Instagramu koristeći hashtag #QueenIzazov (otključajte svoj profil kako bismo mogli da vidimo snimak)
Čekajte naš poziv!

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari