Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Urban korner

17. 08. 2018. 08:17   >>  13:19

Uručene knjige „SOS Dečijem selu Kraljevo“

I ovog puta humanost je pobedila u akciji „Vi kupujete, mi poklanjamo“ Fondaciji „SOS Dečija sela Srbija“!

Posle sjajnog uspeha prethodne akcije u kojoj je poklonjeno skoro dve hiljade knjiga Svratištu za decu, izdavačka kuća Laguna i knjižare Delfi u akciji koja je trajala od 12. marta do 12. maja 2018. godine prikupile su nekoliko stotina knjiga koje su uručene mališanima iz „SOS Dečijeg sela Kraljevo“.

„SOS Dečije selo Kraljevo“ osnovano je 2004. godine na osnovu međunarodnog ugovora između Vlade Republike Srbije i „SOS Kinderdorf Internationala“ (Međunarodne organizacije „SOS Dečija sela“).

Kupci su tokom perioda trajanja akcije mogli da kupe jednu od preko 30 preporučenih knjiga u knjižarama Delfi ili Laguninim klubovima čitalaca, a Laguna je istu knjigu poklonila Fondaciji „SOS Dečija sela Srbija“! Prelepa slikovnica „Igre sa vitezom“, knjige iz popularnih serijala „Mija i ja“ „Angry birds“ i mnogi drugi naslovi našli su se na ovoj akciji.

U „SOS Dečijim selima“ posvećeni su dobrobiti dece tokom celog njihovog detinjstva, ojačavanju porodica i zajednice kao preventivnim merama u borbi protiv napuštanja i društvenog zanemarivanja. Uz ljubav i pažnju zarastaju emocionalne rane i stvara se poverenje. Deca se uče da veruju i da se uzdaju u sebe i druge. S takvim samopouzdanjem svako dete može otkriti i ostvariti svoje potencijale.

Deca su oduševljena lepim knjigama, a izdavačka kuća Laguna i knjižare Delfi nastavljaju svoju humanitarnu misiju.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari