Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Urban korner

12. 06. 2018. 10:30   >>  15:53

Uskočite u "Spajdermenov - Novi svet"! Ono što te čini drugačijim, čini te Spajdermenom!

Pogledajte najnoviju bioskopsku najavu najpoznatijeg čoveka-pauka koji nas ove zime upliće u potpuno novu paukovu mrežu.

Animirani film "Spajdermen - Novi svet“ stiže u bisokope krajem godine i već sada je pokrenuo lavinu komentara i pitanja. S razlogom. Pomislili ste da znate celu priču o Spajdermenu? Spremite se na veliko iznenađenje. Vodimo vas u jedan novi  Spajdermen svet gde Spajdermen nije više solo igrač nego sada više njih nosi masku.

U priču nas uvodi tinejdžer iz Bruklyna Majls Morales koji nam otkriva neograničene mogućnosti Spajdermen sveta ali i da nije sam. Majlsu će pozavideti mnogi jer ima najneobičnijeg učitelja na svetu koji ga podučava, ni manje ni više nego, spašavanju sveta. Ali stvari nisu onakve kakvim se čine na prvu loptu, a nova iznenađenja pojavljuju se na svakom koraku. Ova nova Spajdermen priča nateraće vas da preispitate sve što ste do sada znali o Piteru Parkeru i njegovoj transformaciji u Spajdermena. Deo iznenađenja otkrivamo u najnovijoj bioskopskoj najavi a odgovore na sva pitanja gledaoci će dobiti 13. decembra 2018. kada film dolazi u bioskope.

 

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari