Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Urban korner

15. 05. 2018. 08:00   >>  13:21

Otvoreni “Dani makedonske tradicije” u restoranu Kovač. Pogeldajte ko je sve bio...

Ova sada već poznata manifestacija će se ove godine održati od 14 do 28.maja 2018...

Kao rezultat dobrog interesovanja i velikog broja ljubitelja makedonske kulture i gastronomije ove godine manifestacija traje pune dve nedelje.

Gastronomska kuća “Kovač” kao kuća tradicionalne srpske kuhinje i ambijenta želi da svojim gostima priušti ove male izlete i putovanja kroz gastronomsku tradiciju nama bliskih i dragih naroda.

Glavni gost i domaćin u toku ove manifestacije je Stobi vinarija, (domaćin i koorganizator) za Vas i sve ljubitelje makedonske kuhinje angažovali su napoznatijeg kuvara iz Skoplja Vlatka Gorgieskog, koji je svoj rad posvetio upravo u promociji tradicionalne makedonske kuhinje. Uparena sa odličnim makedonskim vinima poput Stobi vinima čine potpuni ugođaj.Ove godine na otvaranju Dana makedonske tradicije promoteri svoje zemlje su Tijana Dapčević i Tamara Todevska koje su svojim glasom i dobrom pesmom oduševile sve prisutne u restoranu Kovač.

U makedonskim specijalitetima uživali su svi gosti restorana Kovač među njima i Ambasador Makedonije, Ilda Šaulić, Lepa Brena sa suprugom Bobom Živojinovićem, glumac Vlada Aleksić, Nikola Jeftić, Branislav Lečić, Maja Odžaklijevska, Zafir Hadžimanov, Nikola Kitanovski, Oliver Njego, Vesna Jugović ,Nadežda Jokić, Dijana Đoković i mnogi drugi.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari