Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Urban korner

15. 01. 2018. 08:52   >>  13:07

Rođendanski akustik koncert grupe Van Gogh

Rok grupa Van Gogh iznenadila je svoje fanove na rođendanskom koncertu u Beogradu kada je izvela neke od najvećih hitova u akustičnoj verziji. Ispunjeni dobrom energijom i publika I članovi benda ozareni su izašli sa koncerta, što je nagnalo frontmena Zvonimira Đukića Đuleta da pokloni svim ljubiteljima grupe Van Gogh “Rođendanski akustik koncert” koji možete pogledati na njihovom zvaničnom Youtube kanalu.

Novi akustik stil poznatog rok sastava veoma se dopao publici naviknutoj na eksploziju na bini. Potpuno drugačiji pristup akustičnim izvođenjima, stare pesme koje su dobile novi izraz a zadržale jaku emociju, naišlo je na oduševljenje fanova. Čak i oni koji koji obožavaju vangogovski tvrđi zvuk “pali” su na senzualnu akustiku.

Bend Van Gogh je uvek spreman da se menja. Vođen instinktom i govorom čula, nikad se nije oslanjao na postignuto, što je pokazao i novim akustik stilom. Napravili su nešto potpuno drugačije od svega što smo imali prilike da čujemo u regionu, a svi oni koji nisu imali prilike da budu na rođendanskom koncertu mogu da uživaju u ovom poklonu koji je ujedno i najava za veliku turneju 2018. godine.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari